İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1991 yılı mezunu mimar çift, (Güneş Dalman ve Ömer Dalman) 2006 yılında İstanbul’a yerleştikten sonra Güneş Dalman başkanlığında kurmuş oldukları firma bünyesinde çeşitli kategorilerde tasarım, proje ve uygulamalar gerçekleştirmiştir.

Firmanın ana sloganından da anlaşılacağı gibi; mimari anlayış olarak müşterilerini kendi tarzına uydurmak yerine, müşterinin kendi arayışlarını ve isteklerini mimari tecrübe süzgecinden geçirerek, optimum şekilde estetik ve konforlu çözümlerle, onları memnun etmeyi ana amaç edinmiştir.

İş Kapsamı
Tasarım ve uygulama yelpazesi içinde; geniş alanlı villa ve apartman daire dekorasyonları, kafe ve restoran dekorasyonları, rezidans daire yerleşim plan düzenleme ve dekorasyonları, özel stil butik otel proje ve dekorasyonları ve geniş alanlı ofis yerleşim ve dekorasyonları  gibi ana kriterler yer almaktadır.



Oteller
Firmanın otel uygulamaları içinde; İstanbul Şişhane merkezde Daru Sultan Hotel, Sultanahmet’de Hotel Sultania, Beylerbeyi’nde Su Merdum Hotel (Sakine Hanım Yalısı) ve Kadırga’da yer alan Grand Yavuz Hotel stil ve özgün çizgileriyle öne çıkmaktadır. Son yıllarda trend haline gelmiş Ottoman Stilinden dolayı, bu otellerin bazıları stilize Osmanlı Çizgisinde gerçekleştirilmiştir.




Kafe ve Restoranlar
Kafe ve restoran uygulamaları; firmanın hem dekorasyon uygulamasını gerçekleştirdiği otellerin bünyesinde, hem de tekil markaların mekan inşalarında ortaya çıkmaktadır. Dekorasyonlarını uyguladıkları kafe ve restoranlarda ise; çizgi genelde modern, avangart ve zaman zaman mekanın

bulunduğu mevkiye göre klasik tarzda olmaktadır.









Rezidanslar
İstanbul sınırları içinde inşa edilmiş elit rezidansların daire plan oluşumlarında, daire tip dekorasyonlarında ve numunelerin uygulamasında da çalışmalar yapmış olan firmanın hizmet verdiği rezidanslar arasında; Ataman Karina Pendik, Via Residence Kurtköy, Newista İstanbul Residence ve Residence Quality İkitelli gibi projeler bulunmaktadır.
 






 

Konutlar
Müşterilerinin doğrudan hayatlarına etki eden kendi yaşam konutlarında proje ve uygulama hizmeti vermeye özen gösteren firmanın bugüne kadar tasarlayıp uyguladığı bir çok villa ve geniş alanlı apartman daireleri mecvuttur. Mall of İstanbul, Kavacık Hidivkasrı, Kandilli, Bebek, Çekmeköy Lavia Konakları, Yeniköy, Avcılar Denizköşkler’de Royal Bay gibi mevkilerde elit çizgilerdeki dekorasyonlarıyla müşterilerini memnun etmiştir.











Butikler




Firma; bilinen markalara ve öne çıkmaya çalışan eski ancak yeni imaj oluşturma amacında olan markalara da estetik çalışmalar gerçekleştirmiştir.


Bina Cepheleri






İş kapsamında büyük kuruluşların merkez binalarının cephe tasarım ve uygulamaları yanında, kattan kata ofis içi dekorasyon uygulamalarını da başarıyla gerçekleştirmiştir.



Ofis Dekorasyon




Hizmet kapsamında geniş alanlı ofislerin dekorasyon uygulamalarında da estetik ve maliyet bakımından uygun sonuçlara ulaşmaktadır Maya Design.


Nasıl çalışır?
Ele aldığı işlerde; kaba inşaat sonrası ince sıva aşamasından itibaren devreye girerek, özel mobilya tasarımları, duvar –zemin kaplama, mekan aydınlatma ürün seçimleri ve tekstil malzeme seçimlerine kadar total bir yaklaşımla çalışmakta ve bütün bir konsept ile müşterilerinin hayat görüşleri ve arayışlarına optimum sonuçlarla teslimi ilke olarak görmektedir. Konfor ve estetik şartları en uygun maliyetlerle ince eleyip, sık dokuyarak çalışan Maya Design, müşterilerini büyük maliyet yüküne sokmadan memnun etmeyi ilke edinmiş, tasarım ve uygulama süreçlerinde bu önemli kriteri göz önünde bulundurmasıyla dikkat çekmektedir.

Çözüm ürettiği mekanlarda ihtiyaca göre ortaya çıkan özel mobilya tasarımlarında iddialı olan firma; böylelikle müşteriye özel, ‘tek olarak üretilen’ özgün mobilya ve aksesuar tasarımlarıyla işe maksimum özgünlük katmaktan da zevk duymaktadır.

Maya Design Proje ve İnşaat’ın bu yazıda sözü geçen işlerini ve daha fazlasını görmek için onların internet sitesini ziyaret etmeniz veya kendileriyle iletişime geçerek, onlarla keyifli ve mimari tatda sohbetlerde bulunmanız yeterlidir.

“sizi temsil eden mekanlarda buluşmak üzere!”
Maya Design


www.mayatasarim.com.tr
[email protected]

Mimar Güneş Dalman (0532 651 78 80)
Mimar Ömer Dalman (0532 477 77 94)