Sevdiklerinize Özel Hediyelik Yasin

Toplumumuzda hediye vermek en güzel davranışlardan birsidir. İnsanlar arasında iletişimi artırır, sevilip sayıldığını göstergesidir hediyelerin alınması. Ayrıca uzun yıllar boyunca verdiği hediyesiyle hatırlanır. Hatta kullandıkça beni hatırla, benden sana bir hatıra gibi sözler sarf edilir. Birde bu hediye Yasin kitabıysa önemi daha da artar. Çünkü Yasin kitapları herkesin severek isteyerek okudukları kitaplardır. İnsanlar arasında hediye verilebilmesi için hediyelik Yasin özel olarak tasarlanmıştır.

Hediyelik Yasin Kitabının Önemi

Her evde mutlaka bulunması gereken kitaplardan birisidir. Yasin kitabında Yasin suresi, tebareke amme suresi gibi sureler bulunur. Yasin suresi kuranı kerimin kalbidir. En değerli ve en önemli surelerden birisidir. Bu sureyi Cuma günleri, kandil günleri, mezarlıklara gidince, sevap kazanmak için, gibi boş vakitlerinde en çok okunulan suredir. Hediyelik Yasin kitabı böyle günlerde kullanılması çok büyük önem taşır. Hediye olarak kuranı yeni öğrenen çocuklara, camilere, akraba ve sevdiklerine en anlamlı ve en güzel hediye olacaktır.

Hediyelik Yasin Kitabının Çeşitleri

Yasin kitapları sürekli kullanıldıkları için yıpranabilirler. Buna engel olmak için dış kapaklarını kalın ciltlerden yapılmıştır. Kapakların tasarımları en güzel hediye için tasarlanmıştır. Hatta hediye etmek istenilen kişiye özel yazılarda yazılabilir. Hediye alınacak kişinin ismi, hediye alınma tarihi yer alabilir. Uzunluğu 14 cm, eni 10 cm’dir. 128 sayfadan oluşmuştur. Süslemesi ve yazıları gümüş veya gold çeşitleri vardır. Buda hediye verilecek kişiye daha çok değer verildiğini gösteren bakıldığında dikkat çeken özelliği bulunur. Hediyeli Yasin kitaplarında süslemesi lale şeklinde olması dikkat çeker. Bu lalenin içine Arapça Allah yazısı bulunur. Bu yazı bazı kitaplarda daire şeklinde süslenmiş motifin içine yazılanı da bulunur. Dış cildinde sadece Arapça Allah yazısı olanları da vardır. Mavi, mor, kırmızı beyaz, pembe açık mavi, buz mavisi, krem rengi, siyah gibi çeşitleri vardır. Bazı Yasin kitapları kutu halinde dizayn edilmiştir. Kutunun içinde gül kokan tespihi de bulunur.

Mevlüt İçin Hediyelik Yasin Kitabı

Yasin kitapları özellikle mevlütlerde en çok tercih edilen kitaplardan birisidir. Hatta bebeklere mevlüt okuturken, erkek çocuklara sünnet düğününde, dini günlerde ve ölen kişiye göndermek için birçok insanla birlikte bir araya gelerek Yasin suresi okunur. Mevlüt için hediyelik Yasin kitabı toplum içinde en büyük kabul gören hediyelerden birisidir. Birde özel tasarımı sayesinde hediye verilen kişinin ne kadar özel olduğunu gösterir. Mevlüt için insanlar davet edilir, yenilecek yiyecekler hazırlanır. Kuranı en güzel okuyanlar dışından yasin’i okurlar. Mevlüde gelen insanlar büyük bir hayranlıkla Yasin suresini dinlerler. Yeni doğan bebeklere mevlüt kıyafetleri giydirilerek mevlüt okunması bebeği onlara verdiği için Allah’a şükür edilmesi ve uzun ömürler verilmesi için okunur. Okunan eve bereket getirir, her türlü kaza beladan uzak tutar. Bu yüzden Yasin kitabı her evde bulundurulması gereken en önemli kitaplardan birisidir. Bu Yasin kitapları çok uygun fiyatta satılmaktadır. Birde özel indirimleri bulunur. Satın alınması en kolay ve en güzel hediye çeşitlerinden birisidir. sevdiklerinize bu değerli hediyeyi satın almak istiyorsanız www.nildabebek.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.