Hayal Ürünleri kişiye özel doğum günü süsleri Bir berber Çocuk ‘da hizmet vermeye başladı. açılışı 28 ekim çarşamba günü bir sonbahar festivali ile birber ber çocukta gerçekleşti. Göktürk’ün alanında öncü markaları Muzipokids ve Torte by Dilek destekleriyle açılışa katkıda bulundular.

Açılış Muzipokids’in çocuklar için hazırladığı aktivite ile başladı. Doğugünü kutlama ve yüz boyama aktivitesi ile devam eden açılış Torte by Dilek tarafından hazırlanan kurabiye yapma aktivesi ile son buldu.


Açılışa özel inşaat temalı parti şeker masası hazırlayan Hayal ürünleri Göktürk’ün kişiye özel parti masası tasarımlarına bundan sonra Bir berber Çocuk’tan ulaşabileceksiniz.

Kişiye özel butik temalı doğum günleriniz için size özel olarak tasarlanan parti şeker masasının yanı sıra peçeteden tabağa; masaörtüsünden pinyataya ihtiyacınız olan tüm parti süslemelerini bulabilirsiniz. Hayal ürünleri Göktürk’de doğum günü ve diğer özel günlerinizi unutulmaz kılmak için ihtiyacınız olan herşey hayal gücünüz kadar sonsuz.



Bilgi için www.hayalurunleri.net   [email protected]