Düğün Dernek 2 - 4 Aralık 2015

Tür: Aile, komedi
Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin
Konusu: İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır! İlki 2013'te seyirciyle buluşan ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek'in devam filmi olan yapımın yönetmenliği yine Selçuk Aydemir'e ait.



Pan - 11 Aralık 2015

Tür: Aile, fantastik
Süre: 111 dk
Oyuncular: Hugh Jackman, Levi Miller, Rooney Mara, Garrett Hedlund, Amanda Seyfried
Konusu: İkinci Dünya Savaşı döneminde Londra'daki bir yetimhanede yaşayan Peter 12 yaşında bir çocuktur. Peter bir gün bir uçan gemi tarafından kaçırılır ve türlü zorluklar sonrasında kendisini Neverland adında uzak ve büyülü bir dünyada bulur. Peter burada eğlence ve tehlikenin türlü yüzüyle tanışacak ve sonunda onu kahraman olmaya itecek gerçek kaderiyle yüzleşecektir.



Star Wars 7: Güç Uyanıyor - 17 Aralık 2015

Tür: Bilim kurgu, aksiyon, fantastik
Oyuncular: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac
Konusu: Çekilen 6. bölümde Luke ve arkadaşlarının Han Solo’yu kurtarabilmek için atılmış oldukları maceraları izlemiştik. Bölüm içerisinde oğul Luke ve baba Darth karşı karşıya geldiği için herkes filmin biteceğine inanmıştı. Ancak efsane film bu sefer çok sayıda sürpriz ile beraber geliyor.



Nadide Hayat - 18 Aralık 2015

Tür: Komedi
Oyuncular: Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Sevil Akı
Konusu: Hayatının ikinci baharını yaşamak isteyen Nadide’nin başından geçenleri izleyeceğiz. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek için kolları sıvayan Nadide, gazetede gördüğü bir haberle kendisini önce okul sıralarında, ardından mavi sularda bulur. 



Ertuğrul 1890 - 25 Aralık 2015

Tür: Dram
Oyuncular: Kenan Ece, Alican Yücesoy, Uğur Polat, Mehmet Özgür, Tamer Levent, Melis Babadağ, Murat Serezli, Deniz Oral, Hakkı Haluk Cömert, Cem Cücenoğlu, Erkan Pekbay, Mert Aygün, Alper Düzen 
Konusu: Japonya ile Türkiye’nin ilişkilerine damga vuran ve iki ülke arasındaki dostluğun pekişmesinde büyük rol oynayan iki tarihi olay; Japon-Türk ortak yapımı “Ertuğrul 1890” filmiyle beyazperdeye yansıyor! 1890 yılında Japon sularında batan Osmanlı fırkateyni Ertuğrul’un hazin hikayesi ve Japonlar’ın gemi mürettebatını kurtarma çabaları ile 1985’te Tahran’da Saddam Hüseyin tehdidiyle mahsur kalan 215 Japon vatandaşının, Turgut Özal’ın talimatıyla THY tarafından İran-Irak savaşından kurtarılmasının çarpıcı öyküsünü kurgusal bir senaryoyla anlatılacak.