Fuarın ikinci günü gerçekleştirilen ziyarete, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Davut Akgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“EYÜPSULTAN KÜLTÜRÜN BAŞ ŞEHRİDİR”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ziyarette yaptığı konuşmada, “Eyüpsultan kültürün baş şehridir. İstanbul metropol ise Eyüpsultan da buranın baş şehridir diyoruz ve ben de böyle bir fuara ev sahipliği yapıyor olmamızdan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.

Konuşmasında fuara ev sahipliği yaptığı için Eyüpsultan Belediyesi’ne teşekkür eden Mehmet Muharrem Kasapoğlu, dergiciliğin kültür hayatımızda sadece bugünler için değil yarınlar için de çok önemli olduğunu söyledi.

“YAYINLAR BİRBİRİNDEN GÜZEL, KALİTELİ VE MUHTEVALI”

Yarınların dergicilerini, yazarlarını ve edebiyatçılarını burada görmekten ve gençlerdeki bu heyecana şahit olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kasapoğlu şöyle devam etti:

“Yayınlar birbirinden güzel, kaliteli ve muhtevalı. Bununla birlikte tabİi ki Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimizle beraber olmaktan ve yarının yayıncılarıyla birlikte olmaktan dolayı ayrıca mutlu oldum. Onlarla inşallah bundan sonraki süreçte de daha sık beraber olacağız ve birlikte onların projelerini destekleme noktasında olsun, dergilerinden, yayınlarından istifade etme noktasında olsun hep birlikte çalışacağız.

Eyüpsultan Belediyemize de bu güzel fuara ev sahipliği yaptığı için, kucak açtığı için ayrıca teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.”

Fuardaki stantları tek tek gezerek genç dergicilerle ve fuara katılan vatandaşlarla sohbet eden Kasapoğlu, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

FUAR, 29 NİSAN’DA SONA ERECEK

Bu yıl yaklaşık 250 derginin yer aldığı “10. Uluslararası Dergi Fuarı” 29 Nisan’da sona erecek.