Milliyetçi Hareket Partisi Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayı Serkan Cihan, doğup büyüdüğü topraklardan Kemerburgaz'dan seçim çalışmalarına başladı.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kemerburgaz Mimarsinan Mahallesi muhtarı Turgut Koçum, Mithatpaşa Mahallesi muhtarı Gürkan Yılmaz'ı ziyaret eden Serkan Cihan, kendisine destek istedi.


Serkan Cihan - Kemerburgaz Mimarsinan Mahallesi muhtarı Turgut Koçum


Serkan Cihan - Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi muhtarı Gürkan Yılmaz


Kastamonu Cide Alayazı Köyü Derneği'ne Ziyaret
Muhtar ziyaretleri sonrasında Kastamonu Cide Alayazı Köyü Derneği yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Serkan Cihan kendisine burada da destek istedi. Ziyareti sonrasında Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelip çay içip, sohbet eden Serkan Cihan, ziyarete Büyük Osmanlı Derneği Başkanı ayrıca MHP Meclis Üyesi adayı Bayram Demir, Seçkin Baday ile MHP ilçe yöneticileri ,dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.





Kemerburgaz Karadenizlier Derneği'ne Ziyaret

Kemerburgaz Karadenizliler Dernek Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Serkan Cihan, ziyaretler kapsamında Dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Ziyareti sonrasında Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelip çay içip, sohbet eden Serkan Cihan, ziyarete Büyük Osmanlı Derneği Başkanı ayrıca MHP Meclis Üyesi adayı Bayram Demir, Seçkin Baday  ile MHP ilçe yöneticileri,dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.




Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz