Dünya Markalarına Danışmanlık veren ünlü Mücevher Ustası ve Hayvanseverliği ile bilinen Serkan Kömür 'den sokak hayvanları için büyük destek. İş adamı Göktürk'te açtığı yerde 23 tondan fazla hayvanların yiyebileceği mamayı bağışladı. Maddi durumu zor olup isteyen kişiler internet sitesine ve Göktürk'e gelip mamalarını alabilecek. Projeye Burcu Esmersoy, Özge Ulusoy, Irmak Atuk, Elif Ece uzun, Hakan Ural, Serkan Şengül ve Alişan gibi isimler destek oldu.

Alişan'ın köpek korkusu geçti

Ünlü isimler, köpeklerle birlikte poz verdi. Normalde köpekten korktuğu bilinen Alişan, Pomeranian cinsi köpeği kucağına alıp, “Aman düşürürüm şimdi” diyerek espri yaptı. Alişan, daha sonra “Normalde alerjim var, kucağıma köpek alamam ama bunları tutuyorum. Hayvanları Oyuncak veya süs eşyası olarak görüyorlar. İki ay sonra sıkılıp bırakıyorlar. Yolda bile cins hayvanlar görüyoruz.Serkan Kömür kardeşim her zamanki gibi hayvanseverliğini gösterip barınak ve sokak hayvanlarına mama yardım merkezi kurmuş çok mutlu olduk” dedi.

Minik dostlara bayıldılar

Özge Ulusoy, ''Sokak hayvanları duyarlılık gösterilmesi için burdayız. Son dönemde yaşanan olaylardan sonra hayvan haklarının yasasının çıkması içinde çalışmalarda başladı.
Serkan Kömür'de çok güzel bir çalışma yapmış. Destek olmak için geldik. Bazı arkadaşlarımızla barınakta yaşayan hayvanların tedavilerini de üstleniyoruz'' dedi.


Hakan Ural " Özellikle içinde bulunduğumuz mevsimde sokak hayvanları daha zor durumda, Serkan Kömür kardeşimin kurduğu Mama Yardım Merkezi gerçekten çok başarılı bir hamle, kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu kış hayvanlarımız aç kalmayacak." dedi.

Burcu Esmersoy, '' iki köpeğimi barınaktan aldım. Kanun değişikliği için uğraşıyoruz, Serkan Kömür'de bu duyarlılığından dolayı tebrik ediyoruz'' diye konuştu. Atık, '' En azından yardım etmiyorlarsa, zarar vermesinler.  Koskoca adamlar hayvanlara tekme atıyor. Müslüman bir ülkeyiz, ama zarar veriyoruz. Onlarda bir canlı'' şeklinde konuştu.

Gelinlik sorusu güldürdü
Sevgilisi Berk Suyabatmaz'la Yeni Zelanda'ya gideceklerini belirten Burcu Esmersoy, '' Bir ay orada kalacağız. 2017 yılı kırmızıyla başladı'' dedi. ''2018 beyazla (gelinlik) ile devam edermi? sorusuna sunucu, '' Güzel soruydu. 2017 yılında gösterdiğiniz anlayışı 2018 yılında da bekliyorum'' dedi.

ÜMİT TAKIR ''HER AY 2 TON MAMA YARDIMI YAPACAĞIZ''

Pomeranian Boo House Barınak ve Sokak Hayvanlarına Mama Yardım Merkezi  adına kısa bir demeç veren Ümit Takır : ''Ocak ayından itibaren mama dağıtımlarına başlayacağız. Her ay yaklaşık 2 tona yakın mama yardımı yapacağız. Bütün hayvanseverleri , dernekleri, sokaklarda hayvanlarımıza bakan ablalarımızı kardeşlerimiz kim istiyorsa, koşulsuz şartsız bizden gelip Kemerburgaz'daki yerimizden mama alabilirler ve onlara destek de bulunabilirler. Şuan sadece mama yardımı yapıyoruz, Serkan Kömür ve Pomeranian Boo House ailesi olarak minik dostlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız onlar için başka kampanyalar da üreteceğiz.'' dedi.



Pomeranian Boo House, Dünyanın 3 büyük Pomeranian yetiştiren çiftliklerinden birtanesi. Tayland kökenli bir firma olan Pomeranian Boo House çiftliğinde bulunan Pomların  %90’ı Teddy Bear tarzı Pomlar diğer %10 kısmı ise gerçek Pomeranian’dan oluşuyor.

Pomeranian Boo House, Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası tescilli üretim yapan ve Uluslararası Şampiyonalara Pomeranian yetiştiren, hazırlayan ve bir çok şampiyonluk elde eden tek Türk firması. Tayland, Bangkokve Türkiye, İstanbul’daki çiftliklerinde 300’ün üzerinde adult (yetişkin), 100’e yakın puppy (yavru) Pomeranian mevcut.

Pomeranian Boo House, bünyesinde 1 Dünya Şampiyonu (Çin,USA,Thai) adult (Temmy), 12 Thai Adult Şampiyonu, 16 Thai Puppy Şampiyonu, 11 Best Puppy Şampiyonu bulunduran Türkiye’nin ilk ve tek firması. Pom’ların %100 safkan olmakla birlikte Taylad kökenli, sağlık garantili ve secerelilerdir. Pomeranian Boo House, ömür boyu sağlık garantisi veren tek firmadır.



Pomeranian Boo House Pomeranian Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi
Adres : Mithatpaşa Mah. Selanik Bulvarı No157/3 ( Taş Dünyası yanı) Kemerburgaz / istanbul
Tel : 0212 351 21 21
Gsm : 0549 352 21 21
Web :  www.pomeranian.com.tr