Yıllardır Göktürk'te Devlet Hastanesi olmadığından dolayı yüzlerce şikayet aldık. İmza kampanyası oluşturduk. Geçtiğimiz yıl Mecliste soru önergisi bile verildi. Göktürk mahallesinin nüfusu 40 bini geçti. Göktürk'te yaşayanlarının en önemli ihtiyaçların başında sağlık ihtiyacı geliyor. En yakın hastane 20 km. uzaklıkta olduğunu ve her zaman ulaşım olanağının olmadığını düşündüğümüzde, 24 saat hizmet veren bir Devlet Hastanesi ihtiyacımız gün geçtikçe daha da artıyor. Bugün ilk kez New Göktürk Dergisi mikrofonlarına demeç veren Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, müjdeyi verdi.



"İKİ DEVLET HASTANESİ GELİYOR"
Geçtiğimiz günlerde Emirgan Korusu'nda bulunan Beyaz Köşk'te düzenlenen toplantıda Eyüpsultan'a yeni yapılacak devlet hastaneleri konusu da gündeme geldi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın toplantı sonrası, Sağlık Bakanı Demircan ile yapılan istişarelerle ilgili “Yatırımları konuştuk. İlçemize iki devlet hastanesi geliyor” açıklamasında bulundu. Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Belediye Başkanı adaylık döneminde verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor.

 

KEMERBURGAZ VE GÖKTÜRK'E HİZMET VERECEK DEVLET HASTANESİ
Kemerburgaz Bahçeköy yolu üzerine yapılacak olan Devlet Hastanesi'nin temeli yakın zamanda atılacağını, detaylı bilgilerin ilerleyen günlerde netleşeceğini söyleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, 150 - 200 yatak kapasitesi tam teşekküllü bir Devlet Hastanesi'nin yapılacağının müjdesini verdi.