Eyüp Belediyesi vatandaşla birlikte yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi’nde 3344, 3345, 3354, 2313, 2301, 3247, 3248, 10 ve 167 parsellerin önünden geçecek yeni yol için isim çalışması başlattı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın 'Caddenin ismini vatandaş belirleyecek'
Vatandaşların Belediye hizmetlerinde ve yapılan çalışmalarda aktif rol oynamasını isteyen Remzi Aydın, caddenin ismini vatandaşın belirleyeceğini söyledi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Biz Eyüp ve Eyüplüler için çalışıyoruz. Yaptığımız anketlerle de vatandaş memnuniyeti konusunda geri bildirimler sağlamaya çalışıyoruz. Vatandaşımız kendi caddesinin ismini kendisi belirlesin diye düşündük. Kemerburgazlılar bir kez daha sandık başında olacak. Onların istediği ismi de meclisimizden geçireceğiz” diye konuştu.

Kemerburgaz Mithatpaşa Mah. Muhtarı Gürkan Yılmaz gazetemize konuyla alakalı açıklama yaptı.
'Haberde bahsi geçen Cadde Davutpaşa mevkiinde. Konu hakkında bir bilgim yok. Eyüp Belediye'sinin sayfasındaki haberi görünce öğrendim. Benim isim önerim Kemerburgazımızın ilk Şehidi vedarı iftiharımız ŞEHİT OSMAN YUMUK CADDESİ olması yönünde, çünkü ilk Şehidimizin ismi sadece oturduğu sokakta ve spor tesislerinde var. İkinci Şehidimizin ismi sokak, cadde, okul ve köprüde var. Adaletli olunması için bu caddeye de ilk Şehidimizin isminin verilmesinin uygun olacağı kanaatindeyim.' dedi.