Büyüklükleri 70 m2 ve 130 m2 arasında değişen 10 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 çatı dubleksi yer alan proje, temiz havası, sakinliği, ormana yakın konumuyla ilgi çekiyor. 
2018’de tamamlanacak Gayrettepe - Kemerburgaz - Göktürk metro duraklarından birinin de buraya yapılması ile ulaşım daha da rahat hale geliyor.

Yılların bilgi ve tecrübe birikimi ile  benzeri projelerin yapımını gerçekleştiren TEKNİK KONUT İNŞAAT firma sahibi Fırat GÜL, Koru Apartmanı ile ilgili olarak; inşaat sektöründe 10 yıllık deneyim ve birikimimizin sonucudur, bu proje yaptığımız çalışmalardan edindiğimiz kazanımların yansıması olacaktır.

Kemerburgaz, yıllardır İstanbullular için kent merkezinin kaosundan bir kaçış olarak görülen, orman içinde ama şehre çok yakın bir yerleşim bölgesi. Temiz havası, ormanı, sakinliği ve konumuyla yeni bir yerleşim merkezi olarak ilgi çekmekte. Biz 2007 yılından beri yaptığımız tüm Kemerburgaz ve Göktürk projelerinde ölçek açısından butik bir yaklaşımı benimsedik. Daire adetlerinin 10-20 arasında değiştiği projelerde, büyük sitelerde birbirine yabancı kalan yaşayanların, kalabalık içinde deneyimledikleri yalnızlık, kopukluk gibi olumsuz duygularına alternatif bir yaşam modeli sunduk.

Kuzey Apartmanı Projesinde;
Otopark
Jeneratör 
Klima tesisati
Otomatik panjur sistemi
Yangın sistemi
Hidrafor

TEKNİK KONUT İNŞAAT
Adres : Mithatpaşa Mah. Koru Cad. İnci Sok. Kemerburgaz - Eyüp / İSTANBUL
Tel : 0212 322 23 22 
Gsm:  0533 423 37 70


Kuzey Apartmanı - Çatı katı balkon manzarası

Kuzey Apartmanı - Dubleks kat merdiveni

Kuzey Apartmanı - salon görünümü

Kuzey Apartmanı - Lavabo

Kuzey Apartmanı - Orta kat balkon görünümü

Kuzey Apartmanı - orta kat, balkon manzarası


Kuzey Apartmanı - Ön Cephe

Kuzey Apartmanı - Mutfak