Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Kemerburgaz Mahalle iftarına katıldılar. Mahallede hazırlanan 3 bin 500 kişilik iftar sofrasında vatandaşları selamlayan Başkan Remzi Aydın ve İlçe Başkanı Sülayman Aykaç daha sonra mahalle sakinleriyle birlikte oruçlarını açtılar.



“AMACIMIZ BİRLİKTE OLMAK, BU MANEVİYATI YAŞAMAK”

Kemerburgaz Mahalle iftardan sonra bir konuşma yapan Başkan Aydın; “Biz Eyüp Belediyesi olarak Ramazan’da Eyüp Meydanında binlerce kişiyi sofrada ağırlıyoruz. Ama sadece Eyüp Meydanı'nda değil, her mahallemizde de gördüğünüz gibi sokak iftarlarımızı yapıyoruz. Her mahallede sürekli olarak yaptığımız iftarların yanı sıra Haliç Etkinlik alanında da derneklerimizle birlikte Ramazan boyunca iftar sofralarımızı kuruyoruz. Burada binlerce kişi aynı sofrada buluşuyor. Buradaki insanların aslında burada verilen yemeğe ihtiyacı yok. Bu vatandaşların hepsinin amacı birlikte olmak, bu maneviyatı yaşamak için buraya geliyorlar” dedi.
İftarın ardından ise Başkan Remzi Aydın ve İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, mahallede dolaşarak esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. Başkan Aydın mahallede dolaştığı sırada genç yaşlı tüm mahalle sakinleriyle sohbetler ederek ev ziyaretlerinde bulundu.