Jandarma Genel Komutanlığımızın 181. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İşlek ve beraberindeki heyet, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Sadık Tatar'ı karargahta ziyaret etti.

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara Jandarma Teşkilatımızın, 181 yıldır olduğu gibi bugün de, toplumumuzun huzur ve güvenliğinin sağlanması için kendisine tevdi edilen görevleri, milli ve manevi değerlerimizi, hak ve adalet anlayışımızı, insan haklarını esas alan üstün vazife ve hizmet şuuruyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Atatürk'ün 'Her zaman, yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, feragat ve fedakarlık örneği bir kanun ordusudur' şeklinde tanımladığı Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümünü kutlar, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anar, teşkilat mensuplarına fedakar aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dilerim" ifadesine ver verdi.

Ziyarette konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İşlek, “Jandarma Teşkilatımız, kurulduğu 1839 yılından bugüne dek güzel vatanımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışmakta ve bu uğurda fedakarlık örneği sergilemektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini tesis etmek için görev yapan başta Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığımız olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu düşüncelerle, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren kardeş teşkilatımızın mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.


Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İşlek, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Sadık Tatar'a çiçek takdim etti.


Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Sadık Tatar'a çiçek takdim etti.


Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İşlek ve beraberindeki heyet, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Sadık Tatar'ı karargahta ziyaret etti.



Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Jandarma Komutanına çiçek gönderip, Jandarma Teşkilatının 181'inci yaşını kutladı.


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz