5 yıldır başta Kemerburgaz ve Göktürk olmak üzere Eyüpsultan ilçemizde hizmet eden, görev yaptığı sürece halkla iç içe olan, samimi ve sevecen tavırlarıyla halkın gönlüne giren Eyüpsultan ilçe jandarma komutanı Binbaşı Sadık Tatar bugün itibariyle görev süresi doldu. Yeni görev yeri Elazığ ili Karakoçan ilçe Jandarma Komutanlığı oldu.

Sadık Tatar, yüzbaşı olarak geldiği Eyüpsultan ilçesinde binbaşılık rütbesine yükseldi. Eyüpsultan'dan güzel anılarla ayrılacağını belirten Sadık Tatar, ‘’Başta Kemerburgaz ve Göktürk olmak üzere Eyüpsultan halkını tanımaktan ve burada görev yapmaktan mutluluk duydum. Kemerburgaz her zaman kalbimin bir köşesinde yer tutacak. Eyüpsultan halkına ve görev yaptığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Eyüpsultan'da her zaman bir kapımızın var olduğuna inanıyorum’’ diye konuştu.

New Göktürk Dergisi adına Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Tatar'a bugüne kadar halkımız için verdiğiniz emeğe ve dostane birlikteliğinize çok teşekkür ediyoruz.

Haber Kaynak:  Kenan YILMAZ