Ünlü diyetisyenlerle söyleşiler, Edis konseri, DJ Ozan Çolakoğlu performansı, sağlıklı beslenme workshopları, spor, dans, sağlıklı yiyecekler, sürprizler, çekilişler ve macera parkurları ile dopdolu bir hafta sonu Diyet Fest’te sizleri bekliyor.

5 ve 6 mayısta İstanbul’un keşmekeşinden uzaklaşacak, Diyet Fest’te bambaşka bir İstanbul’u yaşayacaksınız. Dinlenmiş, eğlenmiş ve öğrenmiş bir hafta sonu geçireceğiniz festival, 11:00’den 22:30’a kadar devam edecek. Ücretsiz ring seferleriyle de ulaşabileceğiniz Diyet Fest, 65.000 m²'lik orman içi dev festival alanıyla; workshoplara, etkinliklere, yarışmalara, söyleşilere, çekilişlere, konserlere ve daha birçok sürprizlere ev sahipliği yapacak. 

Ünlü diyetisyenlerin keyifli söyleşilerini dinleyebilecek, imza günleriyle onlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Gerçekleştirecekleri workshop ve söyleşilerden öğreneceklerinizle, festival sonrası sağlıklı yaşam kurallarını uygulamanız hiç de zor olmayacak. Sizlerle paylaşacakları özel tarif ve yöntemler ile hayat kalitenizi artıracaksınız. 



Festival'de bulunan macera parkurlarıyla, maximum adrenalini yaşayacaksınız. Sponsor firmaların yapacakları çekiliş veya yarışmalarla belirlenecek kişiler, ücretsiz parkur giriş biletiyle, bu adrenalini doyasıya yaşayabilecekler. Diyet Fest'de erken saatlerde bulunmanız şansınızı arttıracaktır çünkü ücretsiz macera parkuru giriş biletleri kontenjanla sınırlıdır.

Başarılı oyuncu İbrahim Selim’le Diyet Klişeleri söyleşisini kaçıranlar çok şey kaçıracak. Ayrıca yakın zamanda Güldür Güldür Show’daki stand up performansıyla ülkenin mizah gündemine oturan Doğu Demirkol’da tek kişilik gösterisiyle Diyet Fest ziyaretçilerine bol kahkahalı anlar yaşatacak.

Coliseum’un spor eğitmenleri ve Murat Bür ile yüzlerce kişiyle birlikte, orman içinde egzersizin tadını çıkartacaksınız. Katılımcı firmaların tadımlarıyla gün boyu kan şekeri kontrolünüzü sağlayacak, birbirinden eğlenceli aktivitelerle kendinizi İstanbul’dan soyutlayacaksınız. 

Bir hafta sonunu sevdiklerinizle birlikte, İstanbul’un oksijen deposu Kemerburgaz Forestanbul’da geçirip, ister kitabınızı alıp yer minderlerinde keyfini çıkartacak, isterseniz tüm aktivitelere katılarak keyfinize keyif katacaksınız. Üstelik yemek standlarımızda gereğinden pahalı şeylerle karşılaşmayacak, aksine kaliteli ve sağlıklı yiyecek-içeceği uygun fiyatlarla bulabileceksiniz.

Çocuklar için hazırlanan oyun, eğlence ve macera alanı ile minik misafirlerimizi de unutmadığımızı bilmenizi isteriz. 1000m2 çocuk oyun alanı ile ailece doyasıya eğleneceksiniz.

Diyet Fest’te 5 mayıs cumartesi 21:00'de EDİS Konseri ve 6 mayıs pazar 21:00'de Ozan ÇOLAKOĞLU ile müziği kalbinizde yaşayacaksınız. Mis gibi bahar havasını içinize çekerken, müzik eşliğinde bağıra çağıra şarkı söyleyebilecek ve dans edebileceksiniz.


Eşi benzeri olmayan bu festivali kaçırmayın!

*Program saatleri ve ulaşım detayları Diyet Fest web sitesinde.. 

Bilete dahil hizmetler

1. Gün (5 Mayıs Cumartesi)
- EDİS Konseri
- Diyetisyen Söyleşileri 
*Murat Baş, Cenk Özyılmaz, Zehra Bora, Samet Yağlı, Merve Doyranlı, Tansu Demirdöven, 
- 4 Büyük Takım Diyetisyeni ile Sporcu Beslenmesi Sohbetleri 
* Şengül Sangu Talak , Müge Özyurt, Hüseyin Saral, Mestan Çilekci, 
- Psikolog Melisa Karataş’la Psikolojik Performans
- Workshoplar 
*Granola Yapımı, Fonksiyonel Bitki Çayı Hazırlama, Pratik ve Sağlıklı Kahvaltı Hazırlama- Murat Bür’le Spor Zamanı
- Başarı Hikayeleri  
- Coliseum ile Zumba Zamanı
- DJ performansları 
- İkramlar
- Tadımlar
- Aile Etkinlikleri
- Çocuk Oyun Alanları
- Yarışmalar ve Sürpriz Hediyeler  

2. Gün (6 Mayıs Pazar)
- Ozan ÇOLAKOĞLU Konseri
- İbrahim Selim ile Diyet Klişeleri 
- Diyetisyen Söyleşileri 
*Selahattin Dönmez, Elvan Odabaşı, İpek Ağaca Özger , Emre Uzun, Melda Demiröz Elmas, Özge Bezirci
- Workshoplar 
*Ev Yapımı Enerji Bar Hazırlama, Şekersiz Çikolatalı Tarifler, Evinin Baristası Sen Ol 
- Nöropsikolog Gül Yiğit ile Motivasyon Taktikleri
- Şef Rafet İnce ile Sağlıklı Tarifler
- Coliseum ile Jumping Fitness
- İmza Günü 
*Selahattin Dönmez, İpek Ağaca, Özge Bezirci
- DJ performansları 
- İkramlar
- Tadımlar
- Aile Etkinlikleri
- Çocuk Oyun Alanları
- Yarışmalar ve Sürpriz Hediyeler

*Program saatleri Diyet Fest web sitesinde yer alacaktır.