AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Kurt Kemeri Sosyal Tesislerinde Kemerburgaz esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda esnafın yanısıra Kemerburgaz Mimarsinan mahallesi muhtarı Turgut Koçum söz alarak Kemerburgaz'ın sorunlarından bahsetti. 


AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, kahvaltıya katılan esnaflara yaptığı konuşmasında ;
''“Allah nasip ederse 2020 yıllarının başlarında metronun hayata geçmesiyle Kemerburgaz artık İstanbul’un dört bir yanına bağlanacak. Dünyanın en büyük havalimanı, 3. köprü, Büyük İstanbul Tüneli yanıbaşımızda olacak. Dolayısıyla Kemerburgaz şu anda İstanbul’un en çok gelişen bölgelerinden biri ve daha da gelişecek inşallah. Kemerburgaz'da Spor tesislerimizin ilk kısmını tamamladık. İçinde çok amaçlı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, bir etkinlik alanımız ve bu etkinlik alanında nişan, düğün, toplantı gibi vb. organize edeceğiz. AFAD’a ait olan sivil savunma binasının tahsisini aldık belediyemize, onun da müjdesini verelim. Oraya yeniden bir fonksiyon kazandıracağız. Kemerburgaz’a geçmişte nasıl hizmet ettiysek aynı şekilde fazlasıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz Allah’ın izniyle söz verdiğimiz her şeyi yerine getiririz. Sizlerden de destek ve dualarınızı bekliyoruz”. dedi.



Turgut Koçum '' Hastane istiyoruz, Semt Polikliniği yetersiz''
Kemerburgaz Semt Polikliniği geçtiğimiz Haziran seçimlerinde 24 saat hizmet verecek denildi, seçim bitti aradan 1 ay geçti, maalesef saat 17'de kapanıyor, gece açık bir hastane yok, vatandaş nere gidecek? Kemerburgaz'da düğün yapamaya yer yok. Kemerburgaz Halkı şuan kahvaltı ettiğimiz sosyal tesislere ( Kurt kemeri ) dahi para ödeyerek giriyor. Her şeyin başı sağlık diyoruz, Hastanemiz yok, semt polikliniğimiz de eksik çok. Bu konularda sizlerden destek istiyoruz. '' dedi.

Esnaftan gelen soruları yanıtlayan Adem Koçyiğit ve Deniz Köken, Kemerburgaz’ın sağlık ocağı sorunu ile başından beri ilgilendiklerini ve Kemerburgaz’ın hastane sorununun da en kısa zamanda çözüleceğini ifade etti.

EYÜPSULTAN KART
Kemerburgaz’daki piknik alanlarına Kemerburgazlıların girişinin ücretli olması ile ilgili konu gündeme geldiğinde ise Deniz Köken, Eyüpsultan Kart sistemine geçeceklerini ve akıllı kart sistemiyle bu işlemlerin daha kolay hale getirileceğini belirtti. Köken, “Zaten sloganlarımızdan bir tanesi de kolay şehir, mutlu şehir, akıllı şehir” dedi ve akıllı kartla ilgili başka projelerinin de olduğunu dile getirdi.


AK Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi Aday Adayı İbrahim Şengül kahvatlıda söz alarak , Deniz Köken'e başarılar dilerken, Kemerburgaz


AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken


AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, kahvaltı sonrası Kemerburgaz Esnafı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz