BAU Future Campus (Bahçeşehir Üniversitesi - Kemerburgaz Kampüsü )

BAU Teknopark’ın Kurucu Üniversitesi olan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Beşiktaş Kuzey, Beşiktaş Güney, Göztepe, Galata ve Kemerburgaz kampüsleriyle toplamda 6 yerleşke ile öğrencilerine İstanbul’un farklı noktalarında eğitim imkanı sunar. Ana kampüsü Beşiktaş’ta olan Üniversite, bünyesinde 9 fakülte, 1 Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 1 Konservatuvar, 1 Yabancı Diller Yüksekokulu, 1 Meslek Yüksekokulu ve 12 farklı programa sahip Lisansüstü Eğitim Enstitüsü barındırır.

BAU Future Campus’te Geleceği Tasarlayacaklar  Kent ekosisteminde; inovasyon, girişimcilik, teknoloji, bilim, kültür ve sanat alanları teknopark altyapısı ile buluşacak. Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından projesini, iş fikrini geliştirmek isteyen herkes, Yapay Zeka, Blockchain, Big Data, Machine Learning, Siber güvenlik,  Otonom Araç teknolojisi, Kreatif Endüstriler, İletişim Teknolojileri, Sağlık Teknolojileri, IOT ( Nesnelerin İnterneti), Oyun, Bulut Mühendisliği, Elektronik, Bilişim ve İletişim Teknolojileri’nde çalışmalar gerçekleştirebilecek. BAU Kuluçka merkezi ve BAU Teknopark ile hayat bulacak. Teknoloji ve Girişim Kenti böylelikle doğayla bütünleşmiş öğrenci evleri ve teknopark konseptiyle bilim, teknoloji, sanat, tasarım ve AR-GE temalı ortak yaşam alanlarında benzersiz bir öğrenme deneyimi sunarak Türkiye’de yatırım isteyen girişimlerin ilk tercih edecekleri ekosistem olacak.
 

Bahçeşehir Üniversitesi Kemerburgaz Kampüsü - Ulaşım

BAU Kemerburgaz Kampüsünden geçen otobüs hatları aşağıdaki gibidir. Hat numaralarının üzerine tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.

Mecidiyeköy-Göktürk 48 numaralı otobüs hattı

Kazlıçeşme -Göktürk 48A numaralı otobüs hattı

Eminönü -Göktürk 48E numaralı otobüs hattı

Yeşilpınar - Göktürk 48Y numaralı otobüs hattı

Arnavutköy -Göktürk 48KA numaralı otobüs hattı

Levent- Göktürk 48L numaralı otobüs hattı

Mescid-i Selam - Göktürk 48G numaralı otobüs hattı

İnilecek durak Prinçliköy durağı

Kampüs alanı Prinçliköy durağına 900 metre mesafededir.

Sadece 48G numaralı otobüs hattı kampüs önünden geçmektedir. 48G hattını kullanan misafirlerimiz Kemerburgaz Kampüs durağında inebilirler.