Eyüp Belediyesi tarafından Kemerburgazlılar için hizmete açılan Kemerburgaz Semt Polikliniği’ni ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, klinik hakkında doktorlardan bilgi aldı. Poliklinikte genel cerrahiden kadın doğuma kadar birçok alanda vatandaşa hizmet verdiklerinden bahseden doktorlar, ilerleyen günlerde acil müdahale odasının da hizmete açılacağını belirtti.
Başkan Remzi Aydın, poliklinikte verilen hizmetin ilçedeki önemli bir sağlık açığının kapanmasına yardımcı olduğunu ifade ederek, acil müdahale odasının da açılmasıyla kliniğin daha da gelişip hizmetinin artacağını söyledi.



Polikliniğin çalışma şekli ve saatleri

Her yaştan vatandaşa birçok alanda hizmet veren Kemerburgaz Semt Polikliniği, ilçe sakinlerinin sağlık sorunları için hafta içi 08.00 – 16.00 arasında faaliyet gösteriyor. Muayene için Sağlık Bakanlığı (MHRS) Merkezi Hastane Randevu Sistemi’nden telefon (182) ile veya internet üzerinden online randevu alınabiliyor.

Genel Cerrahi’ de 5 gün, Diş hastalıklarında 2, Genel Poliklinikte 5, Genel Dâhiliyede 5, Çocuk Hastalıklarında 1, Göz Hastalıklarında 1, Kulak-Burun-Boğazda 1, Ortopedide 2 ve Üroloji bölümünde 1 gün olmak üzere hizmet veriyor.