Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası'ndaki makamında ziyaret eden turşucular, Başkan Aydın'a festival için teşekkür ederek bir plaket takdim etti. Başkan Aydın, “Biz vatandaşlarımıza hizmet odaklı çalışıyoruz. Festival de onlardan bir tanesiydi. Söz vermiştik. Eyüp'ün değerlerini canlandıracağız demiştik. Kemerburgaz turşusu ile meşhur bir bölgemizdi. Umduğumuzdan daha çok ilgi gördü” diye konuştu. 

Şaşırtan hediye 

Ziyaret sırasında Başkan Aydın’a özel olarak hazırlanan ahtapot turşusu da hediye eden turşucular ayrıca festivalin önümüzdeki sonbaharda tekrar yapılması talebinde bulundu. Hediye için teşekkür eden Başkan Aydın, ahtapot turşusunun dükkânlarında sergilenmesini istedi. 



Esnafa destek devam edecek 

Esnafa olan desteğinin her zaman devam edeceğini söyleyen Başkan Aydın, "Esnafımız ziyaretimize geldi. Festivalden Çok memnun kalmışlar. İşleri daha da iyiye gitmiş. Hem esnafımıza bir katkı hem de Kemerburgaz'ın değerini açığa çıkartmak adına güzel bir çalışma oldu. Önümüzdeki süreçte bu çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz" dedi.