Son zamanların en popüler sporlarından birisi haline gelen pilates, sadece popülerliği için değil kilo vermek ve duruş bozukluklarını düzeltmek için yapılmalıdır. Özel bir alet ile vücudunuzun esnemesi, güçlenmesi ve kaybettiğiniz enerjiyi geri kazandırarak zinde olmanızı sağlayan reformer pilates egzersiz hareketleri ile sağlanmaktadır. Bu egzersizlere başlamadan önce doğru nefes alış veriş tekniklerini öğrenmeniz gerekmektedir. Bu ve daha fazla eğitimin verildiği dartraininghouse.com sitesine göz atabilirsiniz.

Yüzlerce Egzersiz Hareketi

Bu alet ile 100' den fazla yapabileceğiniz egzersiz hareketi bulunmaktadır. Bu hareketlerden bazıları yatarak uygulanmaktadır. Yer çekimi ile bu hareketlerde biraz zorlanabilirsiniz. Fakat bu alet sayesinde yer çekimi etkisi azaltılarak, bu hareketleri daha rahat yapmanıza olanak sağlamaktadır. Omurgayı destekleyen kaslarınızın gelişmesini sağlayarak duruşunuzun kendiliğinden dikleşmesini sağlanmaktadır. Duruş bozukluklarını düzeltmek için reformer pilates sizin için doğru tercih olacaktır. Profesyonel hocalar eşliğinde verilen eğitimler ile pilates öğrenebilirsiniz.

Bedenini Tanıma

Bedeninizin ve zihninizin uyum içerisinde çalışması önemlidir. Sağlıksız bir yaşam ikisi arasında bağın kopmasını sağlamaktadır. Bedeninizin farkına vararak, zihin ile arasındaki bağı güçlendirmek için verilen eğitimler ile sağlıklı bir yaşamı sizlere sunmaktadırlar. Bedeninizi stresten uzaklaştırarak konsantrasyon yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olmaktadırlar. Yaşam kalitenizi arttırmayı hedefleyen site beslenme alışkanlıklarınıza kadar baştan aşağıya sizinle yakından ilgilenmektedir. Spor yaralanmalarından sonra sizlerle yakından ilgilenerek sürecin nasıl ilerlediğini ve sizlere nasıl yardımcı olacakları konusunda sizleri bilgilendirmektedirler. Diyetisyenleri ile sizlerin beslenme alışkanlıklarınızı da düzenlemektedirler. Yaralanmalardan sonra iyileşme sürecini beslenme alışkanlıkları da hızlandırmaktadır.

Bütün Süreçlerde Yanınızda

Sporcuların performanslarını en üst düzeye çıkarmasında yardımcı olmaktadırlar. Beslenmenizden sporcu koçluğuna ve spor yaralanmalarına kadar birçok konuda sizlere hizmet sunmaktadırlar. Postür konusunda reformer pilates ile sorunlarınıza çözümler sunmaktadır. Sizler için pilates dışında yoga eğitimleri de verilmektedirler. Yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen site de size uygun olacak bir programda mutlaka bulunmaktadır. Spor yaralanmalarından sonra ki süreçte de sizler için en uygun planlamayı yaparak bu süreci atlatmanızı sağlayacaklardır.

Beslenme alışkanlıklarınıza kadar sizlere yardımcı olan kadrosu ve daha fazlası için dartraininghouse.com ziyaret edin.