Muazzam bir şıklık sunan çift yüzükleri gümüş materyalden de hazırlanmaya başlandı. Bu sayede gümüş tutkunu olan çiftler alyanslarında da bu özel materyalin şıklığından faydalanabiliyor. Elbette altın kaplama ya da sadece altın kullanılarak da birbirinden şık tasarımlar hazırlanıyor.

Bir anlamda model seçeneklerinin her geçen dönem daha da arttığından söz edebiliriz. Yenilenen  eşsiz duruşlarını uzun süre muhafaza edebiliyor. Çiftler bir hatıra da olduğu için ilk aldıkları yüzüklerini yıllar sonra değiştirmek istemiyor. Bu nedenle olabildiğince kaliteli bir işçilikle üretilen yüzükleri seçmeye özen gösteriyorlar. Peki, yenilenen alyans modellerinde hangi özellikler ön plana çıkıyor?

Yeni Alyanslar Adeta Göz Kamaştırıyor!

Öncelikle tasarımlarda son dönemin furyası olan işlemelerin daha fazla kullanıldığını belirtelim. Aslında işlemeler özellikle kadınların takılarda sevdiği bir süsleme tekniği ve bu açıdan evlilik yüzükleri modelleri de bu tasarımlarla bambaşka bir form kazanıyor. Erkek yüzüğünde işleme çok daha az oranda kullanılırken kadın yüzüklerinde biraz daha fazla yer alabiliyor.

Renk kazandırılan evlilik yüzükleri de artık beğeniye sunuluyor. Örneğin taraftarlar için özel olarak dizayn edilmiş olan ve üç büyük takımın renklerini taşıyan modeller de seçenekler arasına eklenmiş gibi görünüyor. Fanatik olanlar için bu tasarımların gayet makul bir alternatif olduğunu belirtmeye gerek dahi yok. Her ne kadar kadınlar bu tasarımlara çok sıcak bakmıyor olsa da erkekleri cezbettiği aşikar.

Grek stili modeller de bu yeni koleksiyonlarda sıklıkla yer buluyor. Son yıllarda popülerliği ikiye katlanan grek stili alyanslar nostaljiyi sevenlerin imdadına yetişiyor. Aynı zamanda modern stillere nazaran daha çarpıcı bir görünüm sergilediklerini de belirtmemiz lazım. Yeni tasarımlara daha yakından göz atmak isteyenler rotasını Eylül Alyans web adresine çevirebilir.

Firmanın sitesinde çok sayıda model seçeneğinin olması, çiftlerin alışveriş için bu adresi tercih etmesini beraberinde getiriyor. Aynı zamanda bu sitede fiyatlar makul ve gümüş alyansları da beğeniye sunduğu için bu materyali seçenler rahatlıkla alışverişini yapabiliyor. En yeni koleksiyonlarda hangi trendlerin ön plana çıktığını anlamak için bu siteyi tercih edebilirsiniz.

Reklamdır:

Eylulalyans.com Sponsorluğunda hazırlanmıştır.