Kadın erkek fark etmeksizin spor kombinlerin vazgeçilmez parçası kuşkusuz polo tshirttür. Polo tshirt hem kot hem de kumaş pantolonlarla kolaylıkla kombinlenir. Bunun yanı sıra lakos yapılı yakası boynu olduğundan daha ince gösterir. Gıdık gibi kilo problemi yaşayanlar için oldukça ideal bir parçadır.

Polo tshirler yüksek bel pantolonla kot ve kumaş fark etmeksizin oldukça uyumludur. Aynı zamanda boyfriend ve mom jeanle de kombine edilebilir. Birkaç yıl öncesine kadar polo shirt sadece kumaş veya kot pantolonla sıradan bir şekilde kombinleniyordu. Fakat son yıllarda polo tshirt modası oldukça rövanşta. Birbirinden ünlü modeller dikkat çekici renkleri (örn: neon sarı, pembe gold ve silver gibi) kombinlerinde kullanılıp topuklu ayakkabıyla tercih etmeye başladılar. Çoğunlukla tek renk olan polo tshirtlerin aksesuar ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı bilezik veya küpe gibi aksesuarlardan karşılayabilirsiniz. Kolye lakos yapısına çok yakışmayacağı için tercih etmeniz pek doğru olmayacaktır.

Rengarenk Polo Tshirtlere Sahip Olmanın En Güvenilir Yolu

Gardıropların vazgeçilmez parçası polo tshirtlere https://www.modaeva.com.tr sitesinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Birbirinden güzel renkleri ve kaliteli kumaş seçimleriyle polo tshirt modasına en uygun parçaları satın alabilirsiniz.