Ciltte lekelerin oluşması hem erkekler hem de kadınlar için ciddi problemlere sebep olabilmektedir. Bu noktada günümüzde geliştirilmiş olan çeşitli teknolojiler ile leke tedavilerinin yapıldığını görebilirsiniz. Thulium lazer yöntemi sayesinde cildinde leke olan ve bu lekeden kurtulmak isteyen kişiler lekenin görünümünü engelleme imkanına sahip olmaktadır. Cilt lekeleri güneşten, yanıktan veya sivilce izleri şeklinde olabilir. Hangi sebepten dolayı leke oluşursa oluşsun lazer tedavisi sayesinde her zaman en iyi şekilde sonuç alınması sağlanır.

Thulium Lazer Teknolojisi Nerelerde Kullanılmaktadır?

Thulium lazer yani bir diğer adıyla baby face beauty uygulaması yaşlılık lekeleri, güneş lekeleri ve melazma olarak adlandırılmış ciltte renk koyulaşması gibi durumlar meydana geldiği zaman kullanılabilmektedir. Bu lazer tipi özellikle leke tedavisinde kullanılırken lekelerin giderileceği evrede çok güçlü bir etkiye sahip olduğu için diğer yöntemlere göre daha kısa süre içerisinde etkisini göstermektedir. Bu yüzden kırışıklıklarda, yara izlerinde, cildin sıkılaşması ve sivilce izleri gibi alanlarda tercih edilebilmektedir.

Diğer Lazer Tiplerinden Farkı Ne?

Thulium lazer tipinin diğer lazer tiplerine göre bazı farkları bulunmaktadır. Bu farklara baktığımız zaman şu şekilde olduğunu görebiliyoruz:

-Bu lazer tipinde özellikle tedavi süresinin 7 – 10 dakika gibi kısa bir süreç olması tedaviyi hızlandıran faktörler arasındadır.

-Ağrısız yöntemler arasında yer almakta olduğu için herhangi bir anesteziye ihtiyaç kalmamaktadır.

-Uygulama sonrasında sadece kısa süreli olan bir kızarıklık söz konusu olur. Sonrasında kişi günlük hayatına geri dönebilmektedir.

-Uygulama yapılmasından sonra özel olarak bir bakım yaptırmanıza gerek yoktur. Sadece güneş kremi kullanmaya özen göstermeniz gerekir.

-Bu uygulama bütün cilt tiplerinde rahatlıkla yapılabilen uygulamaların arasında yer almaktadır.

-Cildinizde hem lazerin etkisinin ortaya çıkarırken hem de kullanılan dermokozmetiklerin cildiniz tarafından tam olarak emilmesi sağlandığı için ideal ortam en iyi şekilde yakalanır ve iyileşme içten dışarıya doğru gerçekleşir.

Baby Face Beauty Uygulamasından Ne Zaman Sonuç Alınır?

Lazerle leke tedavisi yaptırmak istediğiniz zaman sonucunuzu hemen alamayacağınızı görebilirsiniz. Bu noktada sonuç alabilme adına birkaç seans yaptırmanız gerekebilmektedir. Thalium lazerden sonuç alınması noktasında sürecin ciltteki lekeye göre ve büyüklüğüne göre değişim göstermekte olduğunu görebiliyoruz. Bu noktada 2 hafta aralıklı olacak şekilde 3 ile 4 seans uygulanması lekenin görünümünde çok büyük oranda azalma olmasına yardımcı olmaktadır.

Baby Face Beauty uygulamasını yaptıracağınız sırada bütün cilt tiplerine uygulanabilir olduğunu görebilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda yıl boyunca herhangi bir sorun olmadan güvenilir şekilde uygulanabilmektedir. Bu teknolojinin sahip olduğu gelişmiş yapı sayesinde cilt rengi ile dokusunu iyileştirilmesi, kozmesötik salım ve pigmentli olan yaraların daha hafif hale gelmesi gibi noktalarda etkili olabilmektedir.

Uygulama Yapıldıktan Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Baby Face Beauty uygulaması yapıldığı zaman bu uygulamadan gerçekten iyi bir şekilde sonuç alınabilmesi adına uygulama sonrasında bazı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. www.babyfacelazer.com Bu evrede oluşabilecek kabuklanmalarda kabukların yolunmaması ve bölgenin sürekli ovalanarak yıpratılmaması önem arz eden noktalar arasında yer alıyor.

İşlem yapıldığı sırada işlemden alınan etki hızı da kişiden kişiye göre değişim gösterebilmektedir. Bazı lekeler üzerinde teknoloji çok hızlı bir şekilde etki gösterirken bazı lekelerde görünen etki yavaşlayabilmektedir. Seans sayısı da sizin üzerinizde gösterilen etkiye göre değişim gösterebilmektedir. Bu noktada lekenin durumu, lekenin ne kadar bir süredir varolduğu gibi faktörler önemlidir ve buna göre lekenin geçiş hızı değişim gösterebilecektir. Leke tedavisinde seansı kaçırmamaya dikkat etmelisiniz.