Bilinen standartlardan tamamen uzak ve tamamen kendisine has bir özelliği olan ile tanışmanızın tam zamanı aslında. Yetkili olan laboratuvarlarında etkinliği kanıtlanmış ilk ve tek üründür. Saç tellerinde artış sağlamaya, saçları yoğunlaştırmaya, saç köklerini güçlendirmeye, yağlı saç tiplerinin düzene girmesine yardımcı olan bir üründür. Saç tellerinde artış sağlamaktan kastımız ise saç köklerinin olduğu ama saç oluşumu sağlanamayan yerlerde saç oluşumunu sağlamaya yardımcı olan bir üründür. Ve aynı zamanda bir çok saç bakım ürününe kıyasla aynı zamanda saç kıran için kullanımına da uygun olan bir üründür. Saç ekimi mi yaptırdınız ? Hiç önemli değil. Bir çok saç bakım ürünü ekim yaptırılan yerlerde kullanılamazken impulshair rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Cilt tarafından da çabuk emilmesi kullanım esnasında rahatlık sağlamaktadır. Uzun süre saçın losyonu emmesi ile vakit kaybetmezsiniz.

Yurt dışından getirilen bir üründür ve satışları ise uzun süredir devam etmektedir. Ancak tanıtımları yeni yeni başladığı için adını şimdi duymanız oldukça olasıdır. Bunun için de dilerseniz impulshair yorumları okuyarak kullanıcılardan bilgiler alabilirsiniz. Nasıl etki gördüklerini, ne kadar sürede ne kadarlık bir etki gördüklerini, kullanmaya değer olup olmadığını... Herşeyi en açık şekilde kullanıcılardan öğrenebilme imkanınızın olduğu bir olarak sizlere sunulmaktadır.

Bu ürünün diğer ürünlerden farklı olmasının ise belli başlı nedenleri elbette ki mevcuttur. Bu farklılık ise saç dökülmesine neden olan DHT hormonları ile alakalıdır. Yani siz impuls hair yorumlarında da okuduğunuz gibi ürün kullanırken dht hormonlarına baskı yaparak etkisiz hale getirip vücuttan atılmasına yardımcı olur. DHT kötü hormon diye adlandırılmaktadır ve bu hormon saçlar için oldukça zarar vermektedir. Bu zararların başında da aşırı saç dökülmesi gelmektedir. Bir çok saç bakım ürünü size bunu sağlayamaz. Yani saçların dökülmesine neden olan sorunu çözemez ve siz bakım ürününü bıraktığınız anda saçlarınız eskisinden de çok dökülmeye başlar. Ancak impulshair ()  sizin saçlarınızın dökülmesini durdururken bunu tamamen kesmektedir. Yani bir daha hiç bir şekilde saçlarınız dökülmeyecek ve siz sürekli olarak kel kalabilme korkusu yaşamayacaksınız. Üstelik bu ürün unisex bir ürün olduğu için her kesimin kullanımına uygundur. Katkıları ve etkisi bakımından üst seviyede bir saç bakım ürünü olarak sizlere sunulmaktadır. En çok öne çıkan özelliklerinden biri de saçınızın hızlı uzamasına destek sağlamasıdır ve özellikle bu özelliği ile bayanlar tarafından daha fazla tercih edilmektedir. Çok fazla zararlı ürün kullanan bayanların saçlarının yavaş uzama problemi impulshair ile ortadan kalkacaktır.