Farklı tasarımlarla adeta derya deniz olan yüzük dünyası bizleri karar verme sürecinde bir hayli zorlamakta. Özellikle bayanlar yüzük almaya aylarca baktıktan sonra ancak karar verebiliyorlar. Kadınlar yüzük aksesuarını hem medeni hali göstermek adına hem de şıklıklarını tamamlayacakları aksesuar olarak taşıyorlar.

Bayan yüzükleri kendi içlerinde üretiminde kullanılan maden ve takma nedenine göre kendi içinde sınıflandırılıyorlar. Günümüzde neredeyse her tarza uygun bayan yüzük modelleri bulmak mümkün. Bayan altın yüzükleri medeni hali temsil etmesi nedeniyle daha çok özel günlerde takılırken bayan gümüş yüzükleri gündelik hayatta da özel günlerde de kullanılabiliyor. Kadınlar evlenmeden önce yani evlilik yüzüklerini takmadan önce nişanlılık sözlülük ve bekarlık halinde daha çok gümüş aksesuarlar taşımayı seviyorlar. Bekarken takılan bayan gümüş yüzükleri evlenme teklifi alındığında tek taş yüzüklerle nişanlanıldığında ise gümüş alyanslarla tamamlanıyor.

Bayan gümüş yüzük modelleri arasında alyans, tek taş, beş taş, özel tasarım yüzükler bulunmaktadır. Aşkın en özel hali olarak anlamlandırılan tek taş yüzük pek çok kadının hayali bu nedenle de oldukça özel şekilde özenle üretiliyorlar. Evlenme teklifinde kadına hediye olarak sunulan bu aksesuarın seçiminde pek çok erkeği hem maddi hem de manevi olarak zorlanmaktalar fakat bu zorlu süreci atlatmanızda gümüş tek taş modelleri size yardımcı olabilir.

925-ayar-gumus-zirkon-tas-islemeli-tek-tas-model-kadin-yuzugu-4286-11-B.jpg

Evliliğin ardından gelen nişanlılık döneminde takılan alyanslar kadının ve erkeğin taşıyacağı ortak takı olduğu için her iki kişinin de zevkine uygun olmalı bu nedenle gümüş bayan alyansları taşlı olarak tasarlanırken erkek modellerde daha sade bir çizgi izleniyor.

Beştaş yüzükler ise genellikle evli erkekler tarafından eşlerine doğum günlerinde ya da evlilik yıldönümlerinde verilen özel bir aksesuar olarak tanımlanıyor. Beştaş yüzüklerde her taş özel bir anlam taşımakta. Bunlar mutluluk, huzur, sağlık, sadakat, güven gibi duygular. Erkekler bu yüzüğü eşlerine hediye ederek evliliklerinde güven tazelemiş oluyorlar.

kalp-kesim-5-tas-yuzuk-10483-36-B.jpg

Bayan gümüş yüzükleri arasında yer alan özel tasarım yüzüklerde is daha çok taşlı yüzük modelleri tercih ediliyor. Bu yüzükler özel üretimli oldukları için fiyatları diğer bayan yüzük modellerine göre biraz daha pahalı olabilmekte.

Siz de şıklığınızı tamamlayacak ya da özel günlerde sevdiklerinize sunabileceğiniz hediye bayan yüzükler arıyorsanız hemen Anı Yüzük internet sitesi www.aniyuzuk.com adresine gelerek bayan yüzüklerine göz atabilir, ücretsiz kargo ile sahip olabilirsiniz.