Geçmişten günümüze kadınların vazgeçilmez parçalarından biri olan naylon çorap, kadınlar tarafından genellikle külotlu çorap ya da diz altı olarak kullanılıyor. Eskiden çoğunlukla ten rengi ve sade bir model olarak kullanılan naylon fantazi çoraplar, günümüzde birçok renk ve modelde kadınların seçimine sunulmuş bulunuyor. Çiçekli modellerden taşlı modellere, sarı, mor ve yeşil gibi daha birçok renk ve model seçimi bulunuyor. Kadınlar tarzına zevkine uygun olan birçok renk ve modelden dilediğini seçiyor.

Naylon Çorap Modelleri

Naylon çoraplar, kadınların bacaklarının çıplak görünümden kurtularak daha çekici ve daha hareketli görünmesi için birçok renk ve modelde tasarlanarak kadınların seçimine sunuluyor. Külotlu çoraplar genellikle eteklerin altında bacakların çıplak ve boş görünmesini engellemek için giyilir. Aynı zamanda birçok model ve desenleri sayesinde de bacakların daha çekici ve hoş görünmesi de sağlanır. Külotlu çorap, diz altı çorap, pantolon çorap, soket çorap ve daha birçok tasarım ürünü olan naylon çorap bulunuyor. Bu çorap modelleri günümüz modasına ayak uydurarak yenilendi ve birçok tasarımı ile kadınların seçimine sunuldu. Bu modeller arasında puantiyeli, çiçekli ve taşlı gibi daha birçok model bulunuyor. Ayrıca çizgili desene sahip naylon çoraplar sayesinde kadınlar olduğundan daha ince görünebiliyorlar.

Naylon Çorap Kombinleri

Etek ya da kısa şortların altına giyilen naylon çoraplar, birbirinden farklı modellerden biri seçilerek giyildiğinde oldukça havalı ve çekici bir görünüm elde ediliyor. Kadınlar naylon çorapları eteklerin altına giyecekleri zaman seçimlerini genellikle külotlu çoraptan yana kullanıyorlar. Külotlu çoraplar eskiden sade ve desensizken artık çiçekli modellerden taşlı modellere kadar birçok tasarımla yenilendi. Bu sayede etek ile ayakkabı arasında tek düze basit bir görünüm yerine daha hareketli ve farklı bir tarz elde ediliyor. Sade bir etek ve ayakkabı giyildiğinde külotlu çorap, bilekten dize kadar desenli olan çiçekli ya da çizgili modellerden biri tercih edildiğinde şık bir hava yakalanmış olunuyor. Şort giyildiğinde ise ister diz altı isterse külotlu çorap giyilebiliyor. OnlineGiyim sitesindeki uygun kategoriler altından Kot şort altına beyaz ve çizgiler barındıran bir külotlu çorap ya da siyah bir şort altına renkli bir külotlu çorap giyildiğinde oldukça uyumlu bir kombin elde edilebiliyor.