Bunun için tek yapmanız gereken seti alıp, doğru şekilde kullanmak. Her geçen gün yaygınlaşan bu desenli oje akımı, üretilen set sayesinde zaman almadan tırnaklara desenli şekilde oje sürülmesini nailbox seti ile sağlıyor.

  • Desen Paleti
  • İstediğiniz renk renk ojeler

İşte, desenli oje yapmak için sadece yukarıda verilenlerin şu an elinizde olması yeterli. Bu durumda direkt olarak siz de tırnaklarınız için hayal ettiğiniz motifleri yapmaya başlayabilirsiniz. İstenen spatula, desen paleti ve silikon damga Nailbox seti içinden çıkıyor. Sizden ayrıca istenen sadece günlük hayatta kullandığınız ojeleriniz.
Sorulan hangi ojeyi kullanabilirim, aynı ojeler olur mu gibi soruların yanıtı veriliyor. Desen yapmak istediğiniz ojeleriniz için herhangi bir oje seçimi mümkün. Evinizde olan ojeleri kullanarak desenleri deneyebilirsiniz. Ayrıca oje almanızı gerektirmeyen bu desenler ile tırnaklarınız beklediğinizden de eğlenceli ya da şık olabilir. Seçim sizin.
Hangi desen çeşidini yapacağınıza karar vermediniz mi? İstediğiniz deseni yapmak için tekbir palet bile yeterli olabilir. Aynı paleti kullanarak tırnaklarınızın farklı bölümlere desen yapabilirsiniz. Üst üste getirdiğiniz desenler ile de tırnaklarınızda farklı bir motif olabilir. Tamamen sizin hayal gücünüze kalmış olan bu desen seçimi, aynı zamanda bakımlı tırnaklara kavuşmanızı da sağlayacak.
Son dönemin en çok beğenilen desenleri için minimal desenleri söyleyebiliriz. Geometrik desenler ile süslenmiş olan motifler sayesinde, tırnaklarınızın son derece şık gözükmesi mümkün. Noilbox desen paleti ile tırnaklarınızda hayal ettiğiniz motifleri görmek çok kolay. Nail box fiyatı kendi sitelerinde 39 lira olarak belirlenmiş.
Seçtiğiniz desenleri dilediğiniz gibi kullanın. Yapmanız gereken, ilk olarak desenin üzerine ojenizi sürmek. Ardından fazla ojeyi spatula ile almak. Son aşama ise silikon damga ile ojeyi sürdüğünüz paleti birleştirmek olacak. Bu durumda paletin üzerindeki desen direkt olarak silikon damgaya geçecek. Ardından tırnağınızda kullanabileceğiniz bir desen haline geliyor. Dilediğiniz şekilde farklı renklerin üst üste gelmesini, tırnağınızda çeşitli desen denemelerinin yapılması mümkün. Tırnaklarınızdaki motifler artık sadece sizin hayal gücünüzde. Nailbox (https://nailboxturkiye.com/)seti ile tırnaklarınıza yapabileceğiniz motiflerin sınırı yok.
Farklı desenlerin bir arada kullanılması, farklı paletler ile desen yapılması ya da direkt olarak sizin istediğiniz şekillerin verilmesi sağlanıyor. Son dönemin modasına uymak istiyorum diyenler için bu seti kullanarak tırnaklara desen yapmak çok kolay olacak.