Fantazi Jartiyer Modelleri

Eskiden de çok fazla jartiyer kullanıldığını bilsek de günümüzde bu ürünün oldukça gelişme göstermiştir. Usta tasarımcılar ve teknolojinin verdiği imkanlar ile birçok farklı model ve tasarımlar ortaya çıkmaktadır. Alıcıları tarafından çok tercih edildiği gibi farklı renk ve tasarımlar da kadınlarda çok beğeni toplamaktadır. Günümüz gelin adaylarına baktığımız zaman balayı çantasında mutlaka fantazi jartiyer görebilmekteyiz. Gelinlik altından da beyaz jartiyer giyilmesi son yılların en trend seçeneklerdendir. Modern dünyanın bakımı ve güzel görünmeyi seven bayanları için artık özel günler de çok daha özel hale gelmiştir. Özel anlar için birbirinden farklı model seçeneklerinde fantazi ürünler içinde jartiyerin de apayrı bir yeri vardır.

En Trend Fantazi Jartiyer Modelleri

Zevkler ve renkler her kadın için farklılık içerir. Bu tüm ürünler için geçerli olduğu gibi fantazi jartiyer modelleri için de geçerlidir. Birçok bayan günlük hayatta da jartiyer kullanmaktan keyif alır. Ama öyle ürünler vardır ki bunlar sadece çok özel ateşli geceleriniz için biçilmiş kaftandır. Partnerinizi çok memnun edecek bu ürünler oldukça kışkırtıcı ve çekici bir güce sahiptir.

Moonlight Sütyen Jartiyer Takım

Jartiyerin en güzel seksi duruşunu destekleyici diğer parçalarla muhteşem vücudunuzun tüm hatlarını sergileyeceksiniz. Dört parçadan oluşan bu model külot, fantazi jartiyer, sütyen ve çorap ile birlikte mükemmel bir uyum sağlar. Çekicilik ve seksapellik tabii ki ön planda ve oldukça talepkar.

Nightlight Elleri Kelepçeli Dantel Siyah Jartiyer Takımı

Biraz sınırları zorlamaya ve yüksek bir adrenaline yok demezsiniz sanırım. Partnerinize yaşatacağınız olağan üstü gecelerde elleri kelepçeli dantel siyah jartiyer takımları çok işinize yarayacaktır. Oldukça kışkırtıcı ve heyecanı en doruğa çıkartan bu modeli online alışveriş keyfiyle rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Rosaria Jartiyer Büstiyer Takım

Geçmişte kadınların çok kullandığını ve kabarık elbiselerin altından giydiklerini mutlaka biliyorsunuzdur. Kuşkusuz oldukça seksi bir havası vardır. Göğüs ve beden ölçünüze göre sahip olacağınız büstiyer seçenekleri ile eşinize nostaljik bir havada seksi bir partner olabilir ona unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz.