Kıl sorunu hem erkeklerde hem kadınlarda yaşanmakta olan en büyük sorunlar arasında yer almaktadır. Bu problemi yaşayan kişiler genellikle sorundan kurtulabilme adına etkili bir yöntem arayışına girerler. Buz lazer İzmir yönteminin ise bu noktada etkili ve kalıcı bir yöntem olup olmadığı özellikle merak edilmektedir. Buz epilasyon işleminden sonra kılların kalıcı olarak gidip gitmeyeceği merak edilirken aynı zamanda birçok kişi bu yöntem için kıl tipinin uygun olup olmadığını da merak etmektedir.

Normalde lazer uygulaması kalın yapıya sahip olan ve koyu renkli kıllar üzerinde yapılabiliyordu. Fakat buz lazer uygulaması sayesinde artık bu işlem ince yapıda ve açık renkli kıl tiplerinde de yapılabilmeye başladı. Eski tip lazer noktasında epilasyondan gerçekten sonuç almak isteyen kişiler 1 hafta öncesinde kıllarını jiletle almaya başlıyordu. Fakat buz lazerde bu tarz bir durum meydana gelmemektedir. Buz epilasyon kalın yapıya sahip olan kıllarda sonuç almanıza yardımcı olduğu gibi aynı zamanda ince tipe sahip olan kıl köklerinden de en iyi sonucu almanıza yardımcı olmaktadır.

Buz Lazerin Uygulandığı Bölgeler

Lazer uygulamasını genellikle kıl olan her bölgeye yaptırmak istersiniz. Özellikle yüzler kollar ve bacaklar gibi dikkat çeken bölgeler bu noktada büyük bir öneme sahiptir. Buz lazer İzmir uygulaması ise bu bölgelere çok rahat şekilde yapılabilmektedir. Uygulamayı yaptıracak olan kişiler yaptırdıklar süre içerisinde hiçbir sorun yaşamaz ve yaptırdıkları bölgeden sonuç almaya başlarlar. Aynı zamanda uygulama öncesine bu bölgelerin jiletle alınmasına gerek olmaması avantajlı yönlerinden birisidir.

Kılların en hızlı şekilde uzadığı yerlere baktığımız zaman yüz bölgesinin bu noktada ilk sıralarda yer almakta olduğunu görüyoruz. Özelikle bıyıklar ile sakallar çok hızlı şekilde uzayabilmektedir. Buz lazer yöntemi ise yüzdeki kıllar için de uygun olan yöntemlerden birisidir. Yüz bölgesi epilasyonu için bu yöntemin uygun olması lazer epilasyon yatırmak isteyen kişilerin birçok noktada kendini daha iyi hissetmesine ve lazerden yana almış oldukları sonuçların daha iyi olmasına yardımcı olan faktörlerin arasında bulunmaktadır.

Buz Lazer Hamile Kadınlar İçin Uygun Mu?

Hamilelik döneminde de kadınlar kıllarıyla uğraşmak istemediği için bu noktada buz lazer uygulamasını yaptırma yoluna gidebilmektedir. www.buzlazerizmir.com Buz lazerin hamile kadınlar için uygun olup olmadığına baktığımız zaman ise uygun olmadığını görebiliyoruz. Normalde bir ışıkla yapılmakta olan lazer epilasyon hangi cihaz kullanılarak yapılırsa yapılsın hamile kadınla için uygun değildir. Eğer kısa süre sonra hamile kalmak istiyorsanız lazer epilasyon işlemlerini hamilelikten sonraya bırakmanız sizin için daha iyi olacak bir seçenek konumundadır.

Doktorların tavsiyelerine ve bu noktada yazılmış olan makalelere baktığımız zaman hamile olan bir kadının ışık uygulamalarını kullanmaması gerekir. Bu yüzde hamilelik sürecinde olmasa da hamilelik öncesinde veya sonrasında buz lazer İzmir uygulamasını tercih etmeniz son derece güvenilir olacaktır. Fakat hamilelik süreci içerisinde bu uygulamayı yaptırmamanız sizin için daha iyi olacaktır. Belirttiğimiz gibi yakın bir süre içerisinde bebek düşünüyorsanız uygulamayı hamilelikten sonraya bırakabilirsiniz. Bebek için bir süre daha beklemeyi düşünen kadınlar ise en kısa süre içerisinde buz lazer uygulamasına başlayabilir.

Buz Lazeri Hangi Mevsimde Yaptırmalıyım?

Eski tip lazer uygulamalarına  baktığımız zaman  bu uygulamaların her kıl tipi için uygun olmadığını gördüğümüz gibi aynı zamanda her mevsim de yapılamadığını görüyorduk. Buz lazer işlemi ise son derece acısız olan ve cilt üzerinde tahrişe sebep olmayan işlemlerin arasında yer alıyor. Bu yüzden düşük dozda ve sık bir şekilde uygulandığı zaman da cilde bir zarar vermeyecektir. Buz lazerin en konforlu olan epilasyon yöntemlerinin arasında yer almakta olduğunu görebilirsiniz. Bu yüzden hem yaz aylarında hem de kış aylarında yapılmak için uygundur.

Buz lazer yaptırılacağı sıra kişinin ten renginin bronz veya beyaz olması bir önem arz etmeyecektir. Fakat buz lazer sonrasında güneşlenecekseniz mutlaka yüksek faktöre sahip olan ve kaliteli bir güneş koruyucu kullanarak güneşlenmeniz gerekir. Bu şekilde ekstra güvenliğinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi lazer epilasyondan sonuç almaya da başlarsınız. Sadece lazer epilasyonda değil günlük hayatınızda da güneşe çıkmadan önce iyi bir güneşten koruyucu kullanmaya dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde cildinizde iz kalabilir.