Kadınlar için de erkeklerin için memenin boyutları büyük önem arz etmektedir. Kadınlarda göğüs – kalça oranının yakalanması açısından erkeklerde ise büyük göğsün sorun çıkarmasından dolayı sıkıntı meydana gelebilmektedir. Memeler görünümde estetik açıdan fiziği tamamlayan en önemli unsurlardan birisi olarak görülmektedir. noktasında ise kadınlar göğüslerinin boyutlarından yana şikayetçi oldukları takdirde göğüslerini büyütebilme imkanına sahip olmaktadır. Göğüslerin büyültülmesi sayesinde tam olarak vücudunuza orantıyı oluşturabilme ve bu orantı sayesinde görünümünüzü daha iyi seviyeye taşıma imkanınız olur.

Meme Büyütme İşlemleri

Vücudunuzun gelişimi noktasında göğüsleriniz tam olarak sizi memnun edecek seviyeye gelememiş olabilmektedir. Meme büyütme İstanbul sayesinde göğüsleriniz gelişimini sizin istediğiniz gibi tamamlamamış olsa bile artık bu bir sorun olmayacak ve göğüslerinizi istediğiniz ölçülere getirebilme imkanına sahip olursunuz. Yaşın ilerlemesi, doğum, bebek emzirme, kilo alıp vermeler gibi durumların sonrasında da göğüslerinizde şekil bozuklukları meydana gelebilmektedir. Bu tarz durumların önüne geçilebilmesi adına yaptırabileceğiniz göğüs büyütme sayesinde göğüsleriniz daha iyi toparlanacaktır.

Memelerin şekil alması ve daha iyi bir görünüme sahip olması için protez kullanılmaktadır. Protez

İzmir escort
kullanılarak göğüslerinizin şekillerinde değişime gittiğiniz zaman kendinizi daha iyi hissedebilir ve özgüveninizde artış olduğunu görebilirsiniz. Meme büyütme İstanbul da kullanılmakta olan yöntem ise; silikon protezlerdir. Protez seçimi açısından ise yapılan muayene sonucunda meme dokunuzun ne durumda olduğuna, cildinizin yapısının nasıl olduğuna, meme başının konumuna ve göğüs kasının durumuna bakarak seçim yapılmaktadır. Bu noktalarda incelemeler yapıldıktan sonra sizin nasıl şekle sahip olan ve ne büyüklükte göğüs istediğinize de dikkat edilerek seçim yapılır.

kıyafet içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Meme Küçültme

Küçük göğüsler kadınlar için nasıl sorun teşkil ediyorsa aynı zamanda büyük olan göğüsler de kadınlar için ciddi problemlere sebep olabilmektedir. Özellikle sağlık problemleri çıkarabildiğini görebiliyoruz. Bu yüzden meme küçültme İstanbul operasyonunu yaptırmak isteyen birçok kişi bulunabilmektedir. Büyük göğüslere sahip olmanın sebep olduğu bazı sağlık sorunları şu şekildedir:

-Omuzlarda, boyunda ve sırtta ağrı meydana gelmesi

-Memeler karınla temas ettiğinden dolayı kötü koku ve pişik gibi durumlar oluşması

-Fiziki aktiviteler yapılacağı sırada kendisini kısıtlanmış hissetme ve istenilen kıyafetlerin giyilememesi

-Sütyen askısından dolayı meydana gelen omuzdaki çukumsu görüntü

yaptırmak isteyen kadınlar genellikle bu tarz olumsuz durumlar yaşadıkları zaman operasyonu yaptırma yoluna gitmek istemektedir. Meme dokusunun normale göre daha büyük olması genellikle ailesel bir özellik olduğu görülmektedir. Fakat emzirme ve doğum gibi faktörlerden dolayı da göğüslerde sarkma ve normale göre daha fazla büyüme meydana gelebilmektedir.

Meme Küçültme Operasyonundan Sonra İz Kalıyor Mu?

Meme küçültme İstanbul operasyonunun yapılmasının ardından iz kalıp kalmayacağı da kadınların sıklıkla sorduğu sorulardan birisidir. Bu operasyon yapıldıktan sonra da yapılan bütün diğer operasyonlar gibi iz kalabilmektedir. Yalnız kalan izin nerede olduğu ve şekli hangi yöntemin kullanıldığına göre değişim gösterebiliyor. Genellikle operasyon sonrasında meme başının çevresinde ters şekilde L, T veya I izleri bulunabilmektedir. İz meme başının çevresindeyse oluşan renk değişiminden dolayı belli olmayacaktır.

Göğüs şekliniz göğsün estetik görünümü noktasında en fazla öneme sahip olan noktalardan birisidir. Estetik noktasında genellikle ulaşılmak istenen sonuç ise; meme başlarının kalkık ve memenin yuvarlak bir görünüme sahip olması şeklindedir. Bu sayede göğüs şekliniz güzel olacak ve herhangi bir iz olsa bile bu iz minimum seviyede görüleceği için sizi rahatsız etmeyecektir. Estetik açıdan operasyon sonrasında bir problem meydana gelmeyecektir.