Duru

1967 yılından beri el bakımı ve vücut bakımı ürünleri üreten Duru ürettikleri sabunlar ile dikkatleri üzerine çekmiştir.  El ve yüz temizliğinde sabun çok önemlidir. Daha sonra teknoloji geliştikçe ve kişilerin talepleri de göz önünde bulundurularak ürün yelpazesi çok gelişmiştir. Sabun üretimi ile başlayan yolculuk günümüzde de her gün yeni bir ürün eklenerek devam etmektedir.

Duru Ürünleri Nelerdir?

Duru’nun ürünlerini çeşitli kategoriye ayırabiliriz. Bu kategorilerin ilki duş jelidir. Diğer kategoriler ise sıvı sabun, katı sabun ve saç bakım ürünleridir. Saç bakım ürünlerinden kremli normal saçlar için şampuan, kremli kepekli saçlar için şampuanlar yer almaktadır.

Duru Sabun Çeşitleri

Duru sabunları ise içinde bulunan bitki özleri ile çok güzel kokmaktadırlar. Lavanta özlü, yeşil limon özlü, okyanus esintili, fresh sensation ve zeytinyağı başlıcaları Duru sabun çeşitleridir.. Bu sabunların yanında klasik sabun da bulunmaktadır. Birçok kişi klasik sabunu kullanmayı alışkanlık haline getirmiştir. Beyaz sabun kokusunu sevenler için Duru Klasik vazgeçilmez bir üründür. https://www.kozmela.com/duru sayfasından tüm Duru sabun çeşitlerine ulaşabilirsiniz.