Crysatl Estetik Güzellik Merkezi, Başakşehir Olimpo Avm'de ikinci şubesi ile hizmet vermeye devam ediyor. Crysatl Estetik Güzellik Merkezini, diğer güzellik salonlarından ayıran en önemli etkenin, kullandıkları ürünlerin ve işlemlerin doğal olmasını söyleyen Güzellik Uzmanı Özlem Aksünger tarafımıza verdiği röportajda doğal yöntemler ile gerçekleştirdikleri  kaş çoğaltma işleminden bahsetti. 

Özlem Hanım, Crysatl Bakım kimdir? Verdiğiniz hizmetlerden bahseder misiniz?

Crystal Estetik’te epilasyondan zayıflamaya, cilt bakımından, el ayak bakımına, profesyonel makyaja kadar güzelliğe dair her şey mevcut. 17 yıllık uzmanlığım çerçevesinde 10 yıldır Güngören Köy İçi'ndeydik şuan da Başakşehir 2. Etapta Olimpo Avm’de 2. Şubemiz ile hizmete devam ediyoruz.

Bebeksi cilt bakımı nedir? Biraz bahseder misiniz?

Bebeksi cilt bakımı, tüm cilt problemlerini ele aldığımız; kırışıklık tedavisinden tutun leke tedavisine, akne ve skar tedavisine kadar tüm cilt problemlerini yok eden crystal’e özel bir bakım kürüdür.

Verdiğiniz kaş kirpik bakımında çok iddialısınız. Doğal yöntemlerle kaş çıkartıyorsmuşsunuz?
Evet herkesin istediği hayal ettiği bişey bu dökülen kaybolan yada zamanla alınmaktan dolayı incelmiş kaşları yeniden canlandırıyoruz. Kıl köklerine verdiğimiz kendimize özel serumlarımızla besleyici maskeler yapıyoruz. Kıl köklerinin tüylenmesi ve ilerleyen zamanlarda da kıl olduğunu görüyoruz. Bu yönde yüzde yüz müşteri memnuniyetine sahibiz.

Adres: Başakşehir 2. Etap Olimpa AVM 1. Kat   Başakşehir istanbul

Telefon: 0212 487 28 29

http://www.crystalestetik.com/

Uygulanan Tedavi ve Hizmetler

* Epilasyon                                       

*Cilt bakımı

*Leke tedavisi

*Akne tedavisi

*Zayıflama

*selülit Tedavisi

*3D kaş tekniği

*Hydrafacial

*Aqua Peeling

*Jet peeling

*Dermapen

*Dermaroller

*Kalıcı makyaj

*Profesyonel kaş

*Protez tırnak

*Elayak bakımı

*Saç tedavisi

*Cilt gençleştirme

*Dolgu - Botox

*Göz çevresi bakımı 

*Hollywood bakımı

*Çatlak tedavisi

*Altın iğne