Firma olarak 1971 yılından beri çeşitli halı üretimleri konusunda müşterilerine İstanbul Maltepe'de hizmet veriyorlar. Firma halıfleks, cami halısı, mescit halısı, duvardan duvara halı, karo halı, otel halısı ve çim halısı gibi halı çeşitlerinden istenilen model ve türde tasarımlar yaparak müşterilerine sunuyorlar. Ayrıca halılarını fiyatları da halının yapıldığı malzemenin türüne ve yapısına göre değişebiliyor.

Duvardan Duvara Halılar

Günümüzde müşteriler evlerinde kullanmak üzere duvardan duvara halıyı tercih ediyorlar. Bu tür halıların kullanılışı oldukça kolaydır. Aynı zamanda ortamda ses geçirmez özelliğiyle bilinmektedir. Herhangi bir taşınma durumunda kolay bir şekilde taşınabilmektedirler. Duvardan duvara halılar evlerde kullanılabildikleri gibi geniş alanlarında ve kamu alanlarında da kullanabilme imkanları vardır. Dayanıklı halı türünden oldukları için çok kişinin kullanmasına karşılık hemen yıpranma belirtisi göstermezler. Duvardan duvara halıların kullanıldığı yerlerden bazıları şunlardır; oteller, evler, sinema salonları, yolcu otobüslerde, bankalarda ve alışveriş merkezleridir.

Hemen kirlenmedikleri için oldukça kullanışlı halılardır. Sisal duvardan duvara halı modeli ise bitki liflerinin dokunması ile üretilen halılardır. Proje halıları çok insan tarafından kullanılan alanlarda tercih edilen halı türüdür. Kolayca yıkanma özelliği olan halılardır. Çelik tabanlı halılar ise yolcu otobüsleri ve servis araçlarında kullanılan halılardır. Ayrıca çim halı modeli de oldukça sık tercih edilen duvardan duvara halı türüdür. Firmanın üretimini yaptığı duvardan duvara halı modelleri arasında bukre atlantik halı, suprame tüylü halı, selection tüylü halı, sinergy tüylü halı, orlon tüylü halı, neptün tüylü halı, protokol turkuaz tüylü halı, bukle halı ve kaşmir halı gibi duvardan duvara halıfileks çeşitleri bulunur.

Cami Halısı

Cami halısı, kalabalık bir yer olan camilerde kullanılan halı türüdür. Bu halılar seçilirken kaliteli olması gerekir çünkü camiler sürekli olarak çok insanın bulunduğu yerlerdir. Çok kullanımdan dolayı çabuk eskimeyen halılar tercih edilmesi gerekmektedir. Firma olarak kaliteli cami halılarını müşterilerin beğenisine sunarak kalitelerini kanıtlıyorlar. Ayrıca cami halısı seçilirken ibadet edenlerin dikkatlerini dağıtmayacak modellerin olması gerekmektedir. Cami halısı modelleri arasında samur cami halısı, özle üretim mavi, yeşil ve bordo halılar, standart üretim cami halısı gibi modelleri vardır.

Suni Çim Halı

Çim görüntüsünü veren halı çeşididir. Bu halılar kaymayı engeller. Çim halılar çok kullanışlı ve kolay temizlenmesi dolayısıyla birçok alanda kullanılmaktadır. Aynı çim gibi bir görüntü sağladığı için kullanıcılar tercih etmektedirler. Üstelik fiyatları da oldukça uygundur. Firmanın üretimini yaptığı suni çim halı modelleri arasında 11mm düz çim halı, 35mm doğa sentetik çim halı, 9mm straight sentetik çim halı ve 35mm toprak sentetik çim halı seçenekleri bulunur.

Karo Halı

Karo halılar anti bakteriyel olan halılardır ve hijyenik olmalarından dolayı halıflekslerin yerini olarak sık tercih edilmeye başlanmıştır. Hijyenik olmalarından dolayı insan sayısının çok olduğu mekanlarda örneğin otel, tiyatro, sinema ve kongre salonları gibi alanlarda kullanılmaktadırlar. Karo halıların fiyatları ürünlerin türüne ve boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Firmanın karo halı modelleri şunlardır; concorde, challenger 1000, mirage karo halı, discovery 1500 serisi, yeni phantom ve high density karo halı modelleridir.

Halıfleks

Firma olarak uygun fiyatlı ve kaliteli halıfleks halı çeşitlerinden alarak kullanabilirsiniz. Fiyatları halı türlerine göre değişmektedir.

Otel Halısı

Otel halıları otellerde kullanmak için üretilen halılardır. Bu halılar anti bakteriyel ve hijyenik halılar olduğu için müşterilerin konforunu sağlarlar. Otel halı modelleri arasında Garden Plus, Garden Senior, Yeni Koza, Marin Halı, Garden Mega ve Garden Ekstra gibi halılar bulunuyor. Firma olarak oteller için kaliteli ve değişik modellerde üretilen halılardan istediğinizi sipariş edebilirsiniz. Sipariş etmek istediğiniz halının türünü ve uygulanacak alan bilgisini girdikten sonra alışveriş için gerekli olan kendi bilgilerinizi girebiliyor ve sipariş veriyorsunuz.

Çeşit çeşit halıfleks ürünleri için : https://www.haliflekss.com