ZORLU ÖĞRENCİ YURDU

 

            Zorlu öğrenci yurdu yüksek hizmet kalitesiyle Kadıköy öğrenci yurtları içinde en iyi kalite ve gülen yüzüyle sizlere en güzel hizmeti vermektedir. Yurdumuzda odalar en fazla altı kişilik olup tek kişilik odalar da mevcuttur. Oldukça temiz ve bakımlı ortama sahip olan odalar günlük olarak temizlenmektedir. Çalışma masası yüksek performans çalışma ortamını odanızda bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra yurt içinde cafe, çalışma alanı, fitness vb. aktivite alanları da bulunmaktadır. Yurt içinde de hiç sıkılmayacağınız bir ortamı yaşarken size otel konforunu sunmaktan da geri kalmayacaktır. Yaşayan öğrencilerimize rahat bir yaşam sunmaktadır.

 ÖĞRENCİ YURDUMUZDA GÜVENLİK

            Deprem kontrolü yapılmış olup binanın içinin ve dışının uygunluğu denetlenmiştir. Isınma, soğutma ve elektrik gibi sorunlar hiçbir zaman yaşanmamıştır. Tüm odalarda klima konforu bulunmaktadır. Üstelik güvenlik noktasında da oldukça başarılıdır.

 ÖĞRENCİ YURDUMUZDA KONUM

            Rıhtıma ve güverteye oldukça yakın olup merkezi alanda oluşu oldukça etkili olmuştur. Bu durum zorlu öğrenci yurdunu tercih sırasında ilk sıralara taşımıştır. Tüm Kadıköy kız öğrenci yurtları ile güvenlik ve konfor noktasında yarış halindedir. Kadıköy erkek öğrenci yurtları içinde en zorlu sorunları bile aşabilecek potansiyele sahip zorlu erkek öğrenci yurdu ile siz de rahatınıza rahat katın.

https://zorluogrenciyurdu.com/