%100 Türk şirketi olan KargomKolay.com, yurtdışı kargo gönderimi alanında faaliyet gösteriyor. Bu sene itibari ile yeni kargo takip sistemlerini yayına aldılar. 

Yurtdışına evrak ve numune taşıması yapan DHL, TNT, UPS Kargo, Fedex, China Post, USPS gibi firmaların tümünün gönderilerini online olarak takip edilebilir hale getiren KargomKolay.com, Türkiye’nin bu konuda lider firmalarından biri. Bu sene başında devreye aldığı kargo takip sayfasıyla yurtdışına yollanan tüm kargo paketleri artık anlık olarak takip edilebilir durumda.

KargomKolay.com, ayrıca yaptığı toptancılık anlaşmaları ile 220’nin üzerinde ülkede kapıdan kapıya teslimat yapabiliyor. Yurtdışına numune yollamayan KOBİ’ler ile yurtdışına açılmak isteyen e-ticaret şirketlerine büyük kargo indirimleri sağlayarak, operasyonlarına destek oluyor.

KargomKolay.com kimdir?

KargomKolay.com projesinin arkasında DRN Lojistik A.Ş.yer alıyor. Türk Ekonomi Bankası tarafından desteklenen proje, Türkiye’nin en büyük lojistik projelerinden biri durumunda. Binlerce müşterisi bulunan şirket, 2017 yılında 150 ülkeye gönderi yapmış durumda. Detaylı bilgi için firmaya telefon (0850 550 55 00) ile ulaşabilir veya web sitesini (www.kargomkolay.com) ziyaret edebilirsiniz.