Amerika'ya teslimat yapan her siteden ihtiyacınız olan ürünleri bizim aracılığımız ile alabilirsiniz. Amerika paketim ile Amerikadan alışveriş yapmak artık daha kolay.

 

Nasıl alabilirim?

Öncelikle sitemize üye olmanız gerekecektir. Ücretsiz üyelik işlemlerini tamamlayıp hani siteden ürün almak istiyorsanız o sitenin linkini kopyalayıp ana sayfada yer alan hemen al butonunu tıklayın, daha sonra ödemenizi yapın ve ürünün size ulaşmasını bekleyin. Örnek verecek olursak Amazon sitesinden bir ürün satın almak istiyorsunuz, kendiniz alabilir bizi sadece ulaşım ve kargo işlemleri için tercih edebilirsiniz veya ürünü de bizim almamızı sağlayıp siz zahmetsizce bekleyebilirsiniz. Google Pixel Türkiye satışı sorunsuz gümrük ve kargo ile anında elinizde, telefondan kozmetiğe kadar aradığınız her şey Amerikan paketimde.

Verilen bu hizmet ücretli mi?

Sipariş verilen ürünü bizim almamızı isterseniz ürün bedeli üzerinden %10 ücret alınır. Ürünü kendiniz alacak ve bizi sadece ulaşım ve kargo işleri için kullanacaksanız verilen hizmet ücretsizdir. Yurt dışından gelen ürün öncelikle merkezime gelir ve merkezden dağıtım yapılır. Kargo bedeli size yansıtılarak bilgilendirme sağlanır. Ödeme kolaylığı sağlanarak ürün ödemesi Paypal veya kredi kartına taksit ile ödeme yapılır. Dileyen müşterilerimiz havale ile de ödeme yapabilecektir. Firmamız her ayrıntıyı düşünmüş olup ürün tutarını bir çok karta bölerek size bu imkânı sunmuştur. Bunun için müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz. Ürünleriniz elinize korunaklı bir şekilde paketlenmiş olarak gelecektir. Merkeze gelen ürünlerin saklanması ve korunması için gerekli ortam ve şartlar sağlanmıştır.

amerikapaketim.com/kategori