Youtube fenomeni Cem Korkmaz kimdir? Cem Korkmaz neden öldü?

Cem Korkmaz'ın kim olduğunu bilmeyenler ya da Cem Korkmaz'ın neden intihar ettiğini öğrenmek isteyenler bugün sosyal medyada hashtag'lerle yaşadıkları şaşkınlığı ifade etti. İntiharıyla herkesi şok eden Cem Korkmaz kısa sürede Twitter'da TT oldu.

İntihar ettiği konuşulan Cem Korkmaz, 1987 yılında Bursa'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu yine Bursa'da okudu. Bursa Devlet Tiyatrosu'nda eğitim alan Cem Korkmaz, Youtube sayesinde popüler oldu.

Cem Korkmaz, Youtube'taki video kanalı Oha Diyorum ekibinde 1-1.5 yıl boyunca görev aldı. Bu kanalda Oha Diyorum ekibinde yer alan arkadaşlarıyla adını duyurdu, kısa sürede Youtuber olarak popüler oldu.

18 Nisan 2016'da Cem Korkmaz ve Oha Diyorum ekibi arasında karşılıklı anlaşılarak ayrılık yaşandı. Cem Korkmaz o tarihten itibaren kendi Youtube kanalını kurdu ve 3 Kasım'da bir filmle sinemaya adım atacak Oha Diyorum ekibinden bağımsız olarak hareket etmeye başladı.

Cem Korkmaz, sinemada da görev aldı. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın başrolleri paylaştığı 'Kocan Kadar Konuş', Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik 4' ve Cem Yılmaz'ın 'AROG' gibi filmlerde oyuncu kadrosunda yer aldı.

Youtube fenomeni Cem Korkmaz, GORA filminin meşhur repliği 'Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor' diyen oyuncu Muhittin Korkmaz'ın da oğluydu.

İstanbul Üsküdar'da yaşadığı öğrenilen Cem Korkmaz'ın 1 Kasım'ı 2 Kasım'a bağlayan gece intihar ettiği haberi önce sosyal medyaya yayıldı.

Cem Korkmaz'ın neden intihar ettiğini, neden öldüğünü merak eden arkadaşları Cem Korkmaz'ın yaşadığı evin önüne gitti. Aynı evde bir dönem ev arkadaşlığı yaptığı öğrenilen oyuncu Osman Eren açıklama yaptı. Osman Eren, Cem Korkmaz'ın neden intihar ettiğini bilmediğini, ciddi bir sıkıntısı olmadığını söyledi.

Youtube fenomeni Cem Korkmaz'ın sıkıntılarını herkesle paylaşacak biri olmadığını, çektiği sıkıntıları içinde yaşadığını belirten Osman Eren, "İçinde yaşar sıkıntılarını. Kimseyi öyle çok üzmek istemez, öyle bir adamdı. Psikolojisi mi bozuktu, bir şey mi sebep oldu buna? Onu bilemiyoruz, içinde ne yaşıyordu bilemiyoruz" dedi.

Cem Korkmaz'ın intihar nedeni hakkında sosyal medyada çok sayıda iddia ortaya atıldı. Cem Korkmaz'ın arkadaşı Osman Eren, Youtuber Cem Korkmaz'ın öldüğü haberinin yayılmasından sonra ortaya atılan iddialar hakkında "Bu adam 10 kedisiyle yaşayan, mahallelinin de bildiği biri. Çirkin şeyler duyduk. Ölmesinin sebebi olarak kız arkadaşı gösterildi ama böyle bir şey kesinlikle yok." dedi.

Youtuber Cem Korkmaz'ın kedilere düşkünlüğüyle bilindiği ve sokak kedileri yesin diye penceresinin önüde su ve mama bıraktığı, kediler girip çıkabilsin diye penceresini sürekli açık tuttuğu, Cem Korkmaz'ın intiharından sonra sosyal medyada sıkça yer aldı.

Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz, Cem Korkmaz'ın intiharından sonra bir tweet attı. Can Yılmaz'ın tweet'inde "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz'ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.

30 yaşındaki Cem Korkmaz'ın intihar haberinden sonra Recep İvedik filminde birlikte rol aldıkları komedyen Şahan Gökbakar da Instagram üzerinden bir mesaj yayınladı. Şahan Gökbakar, Cem Korkmaz'ın ölümünden sonra attığı mesajda "Ah be güzel kardeşim. Hala inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Anlayamıyorum. Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.