Yaşama Dair Her Şey : Bilgi Kılavuzu
İnternet kullanımının günlük hayatta kullanım oranının yüksek olması nedeni ile insan hayatını yakından ilgilendiren birçok konuda yayın yapan internet sitelerinin sayısında da gözle görülür bir artış gözlemlenmiştir. Bu sitelerden birisi olan Bilgi Kılavuzu sitesi de faydalı bilgiler misyonu olarak hizmet veriyor. Birbirinden farklı kategoriler ile ziyaretçilerin ilgi alanlarına hitap eden bir özelliğe sahip olması ile dikkat çekiyor.
Sitenin Genel Özellikleri
Genel anlamda geniş bir bilgi havuzu oluşturmak amacı ile kurulan ve bu yönde hizmet veren sitede birbirinden farklı kategorilerin olması her kesimden ziyaretçiye hitap eden bir özelliğe sahip olduğunu gösteriyor. Siteye giriş yapıldığında hangi kategoriye girilirse girilsin kategorilerin içerisinde yer alan tüm bilgiler için ziyaretçilerin yorum yapmalarına olanak sağlanıyor.
Kişisel Gelişim Tutkunları İçin Aranan Bir Site
Sitede ziyaretçilerin en çok ilgisini çeken kategorilerden birisi olan kendini geliştir kategorisi özellikle kişisel gelişim tutkunlarına hitap ediyor. Kendini geliştir kategorisinde kişisel gelişim ile ilgili detaylı bilgiler ve birbirinden ilginç bilgilere yer veriliyor. Genel anlamda doğru bilinen yanlışlara parmak basan bir paylaşım amacı güdülmesi nedeni ile de eksik bilgilerin tamamlanması açısından da büyük bir öneme sahiptir.
Sağlığa Dair Her Şey
Sağlık konusu hemen hemen herkesin yakından takip ettiği önemli konuların başında geliyor. Hastalıklar ile ilgili detaylı bilgiler edinmek isteyen birçok kişi sitenin sağlık kategorisinden kaliteli bir şekilde yararlanabiliyor. Aynı zamanda çeşitli hastalığı bulunanlar ya da hastalıklar hakkında deneyimi olan kişiler deneyimlerini önerileri ile paylaşarak diğer ziyaretçilerin de bilgilenmelerini sağlıyor.


Psikoloji Makaleleri
Hayatın olağan gidişinde insan psikolojisinin sürekli değişim içinde olmasına bağlı olarak sitede psikoloji konusunda da uzman yazarların makaleleri yer alıyor. Özellikle psikolojik durumların dengede tutulması ve psikoloji ile ilgili merak edilen tüm bilgilere yer veriliyor. İlgi alanı psikoloji olan birçok ziyaretçi anlaşılır bir dille yazılan makalelerden birçok bilgiden istifade edebiliyor.
Farklı Dekorasyon Fikirleri
Ev ve iş yerlerinde farklı dekorasyonlar ile renk katmak isteyen birçok kişi sitenin dekorasyon kategorisindeki püf noktalarından yararlanabiliyor. Hangi dekorasyonun bulunulan yere uygun olacağı konusunda ince ayrıntısına kadar bilgi sunularak kişilerin bu konudan istifade etmelerine olanak sağlanıyor. Aynı zamanda dekorasyon konusunda moda olan unsurlar da ilgili kategori içerisinde yer alıyor.
Herkesi Yakından İlgilendiren Genel Kültür Hazinesi
Site, bilgiye odaklı bir site olmasından dolayı genel kültür konusunda da oldukça geniş çağlı bir bilgi ağına sahip. Genel kültür kategorisine girildiğinde birçok konu hakkında detaylı bilgilere sahip olmak mümkün. Hem yeni bilgi öğreniliyor hem de eğlenerek öğrenme ilkesi benimseniyor. Her yaştan ziyaretçiye hitap eden bu kategori sayesinde ziyaretçiler genel kültür seviyelerini yükseltiyorlar. Sitenin her kategori için bilgi farklılığı ile dikkat çekmesinin yanı sıra sık sık yapılan güncellemeler ile yeni bilgiler yayınlanıyor.
Daha detaylı bilgiye erişmek ve birbirinden değerli yazarların makalelerini okumak için
Bilgi Kılavuzu sitesini ziyaret edebilirsiniz.