Yaşadığımız dünya ile eterik dünya arasında bağ kurabilme yeteneğine sahip olan medyumlar, ruhani iletişim kurma konusunda da çeşitli yöntemlerle başarıya ulaşır. Altıncı hisleri kuvvetli olan ve medyum olma yeteneğine sahip kişiler, düşündükleri konuya odaklanarak yardım ettikleri kişinin ruh durumu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışırlar.

 Günümüzün Modern Falcıları

            Kozmik enerji terapisi alanında uzman olan kişiler tarafından verilen hizmetler çerçevesinde zihinsel veya bedensel olarak yaşanan sorunlara çözüm aranır. Her yaş grubundan kişiye enerji terapisi seansları düzenlenebilir. Bebek ve çocuk yaştakiler anneleriyle birlikte terapiye alınır. Daha çok sağlık sorunlarına çözüm bulma amacıyla yapılan çalışmalarda tüm beden, zihin ve ruh ele alınır. Enerji terapileri uzaktan da yapılabilir.

            Son dönemlerin en popüler uygulamaları arasında yer alan çakra açma çalışmaları da kişiler üzerinde son derece pozitif sonuçlar oluşmasını sağlar. Vücuttaki enerji sistemin en temel yapısı olarak görülen temel bölümler, farklı kültürlerde değişik isimlerle anılabilir. Çevreyle olan enerji alışverişini sağlayan çakraların tıkanması halinde birtakım sağlık sorunları baş gösterebilir. Mevcut çakraların açık ve dengeli olması halinde tüm vücutta sağlıklıdır.

 Çakraların Kapanma Nedenleri Nelerdir?

            Kısmen ya da tamamen kapanan çakralar; stres, kötü düşünce, affedememe ve psikolojik baskılar nedeniyle olumsuz etkilere maruz kalır. Yaşantının sükunetle devam ettirilmesi ve bu konuda bilinçli olmak çakralar üzerinde de olumlu katkılar sağlar. Doğduğu andan itibaren bir yaşam deneyimi içinde olan insanlar özellikle belli bir yaşa ve deneyime ulaştıktan sonra farklı kazanımlar elde eder ve ihtiyaçları da değişir.

            Çıktığı keşif yolculuğunun farkına varmak isteyenler bu konuda verdiğimiz spiretuel danışman hizmetinden yararlanabilirler. Korkmak, yeniden sevmek, nefret etmek, reddetmek, kabul etmek ve öfkeyi kontrol edebilmek için farklı yöntemlere başvuran kişiler çevrelerini tanımak ve uyum sağlayabilmek için ruhani bir desteğe ihtiyaç duyabilirler.

            İnsan ilişkilerinin önemini kavramak için çevresel gelişimini tamamlamaya çalışan ve yeteneklerini olumlu yönde geliştirmek için farkındalık oluşturanlar, "Yeniden Keşif" çalışmalarına odaklanabilirler. Verdiğimiz hizmetler kapsamında danışanlar; hayatlarını kendi kontrolleri altına alabilir, yaşam amaçlarını ortaya çıkarabilir, hayatlarını dolu dolu yaşayabilir ve kendilerine inanmayı yeniden başarabilirler.