Watches Center Istanbul

Lüks İsviçre saatleri ve mücevherleri alım ve satımı yapan Watches Center Istanbul, Lüks marka saatleri daha ucuza satın alma fırsatını sizlere sunuyor. Türkiye'de ilk şubesini İstanbul Nişantaşı'nda açan Watches Center Istanbul‘da alanında uzman kişiler çalışıyor. 

Watches Center Istanbul İşletme sahibi Said Bahadır New Göktürk Dergisi’ne yaptığı açıklamada ‘Biz genç ve gelişen bir şirketiz ve Türkiye'de ilk şubemizi Nişantaşı'da açtık. Şubemizde lüks saat satışı ve saat alışı yapıyoruz. Çalışanlarımız yaptıkları işi seven, işlerinin ehli uzmanlarıdır ve yeni ürünlerin satın alınması veya sizin ürünlerinizin satılması konusunda sizlere büyük bir mutlulukla yardımcı olurlar. Her müşteri bizim için çok önemlidir.’ dedi.

Saat satışından büyük para elde etmek isteyen herkesi Watches Center Istanbul'a bekliyoruz.


Watches Center Istanbul, Elit İsviçre saatlerinin satın alınması ve satışı konusunda hizmet veren az sayıdaki yerlerden bir tanesi




Watches Center Istanbul'da Saat Satışı Yapılan Markalar
Carl F.Bucherer, A. Lange & Sohne, Alain Silberstein, Audemars Piguet, Blancpain, Bovet, Breguet, Breitling, Bvlgari, Carl F.Bucherer, Cartier, Cecil Purnell, Chopard, Chronoswiss, Corum, Cvstos, Daniel Jeanrichard, Daniel Roth, De grisogono, De Witt, Dubey & Schaldenbrand, Franc Vila, Franck Muller, Girard Perregaux, Graham, Harry Winston, Hublot, IWC, Jacob & Co, Jaeger LeCoultre, Jaquet Droz, Jorg Hysek, Maurice Lacroix, Omega, Panerai, Parmigiani Fleurier, Patek Philippe, Piaget, Pierre Kunz, Richard Mille, Roger Dubuis, Rolex, Romain Jerome, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Van Der Bauwede, Zenith.


Watches Center Istanbul
Telefon
: 0212 225 12 13
Gsm : 0546 534 14 14
Web : www.watchescenter.org
Sosyal Medyainstagram.com/watchescenter.ist