Firmanızı kurmak üzeresiniz, peki kuracağınız ofisiniz beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahip mi? Hem merkezi lokasyonda hem de prestijli bir ofis için harcayacağınız emek, zaman ve maliyetleri sorun etmeyin. Bir ofis için hayal edebileceğiniz tüm hizmetler ve oluşacak maliyetleri minimuma indirecek çözümler UReady Office’te.Ofis mobilyanızı seçerek, hemen taşınabileceğiniz hazır ofis çözümleri, işletmenizin değerine değer katacak, modern ve konforlu iş ortamı sunuyor.

İşletmenizin hayat bulduğu ofisiniz, tüm yönetsel işlemlerinizin de merkezi durumunda. Ancak bir ofise sahip olmak, merkezi lokasyonda yüksek kira bedelleri ile sınırlı değil. Ofisinizin firmanızı en iyi yansıtacak dekorasyona ve konfora sahip olması da oldukça önemli. Rutin ofis ihtiyaçları ve giderleri de düşünüldüğünde kira giderleriniz kadar diğer tüm giderleri de iyi hesaplamak gerekiyor.

UReady Office, iş merkezlerinin merkezi Maslak’ta eşsiz lokasyona sahip plazamızda, ihtiyaç duyduğunuz tüm ofis hizmetleri için pratik, ekonomik ve konforlu çözümler sunuyor. Geleneksel ofis kiralamanın beraberinde getirdiği, dekorasyon, teknolojik altyapı, ofis yönetimi, temizlik, yeme içme giderleri ve oluşacak faturalarla uğraşmadan, hemen taşınabileceğiniz pratik, hızlı ve prestijli bir iş adresi UReady Office’te sizleri bekliyor. İşletmelere özel Hazır Ofis, Paylaşımlı Ofis ve Toplantı Odası Kiralama hizmetleri ile standartların ötesinde bir ofis hizmetine kavuşabilirsiniz.

Yalnızca Mobilyanızı Seçin Geri Kalan Her Şey İçin UReady Office

Mobilyanızı, dekorasyon uzmanımızla kararlaştırmanız yeterli. Mobilya ve dekorasyon için ücret ödemeden, yalnızca bilgisayarınızı yanınıza alarak, ofis çalışanlarınızla birlikte ofisinize hemen taşınabilirsiniz. Prestijli ve konforlu bir ofis ortamı için diğer her şey uzman ekibimiz tarafından karşılanıyor.

Hazır Ofis Avantajları

Hazır ofis, prestijinizi artıracak, modern ve altyapı ihtiyaçları giderilmiş bir ortamda yüksek konfora uygun maliyetlerle sahip olmanızın yolunu açan ofis çözümüdür. Merkezi lokasyonda, iş merkezlerinin bulunduğu Maslak’ta, ihtiyaç duyduğunuz süre için kiralayabileceğiniz hazır ofis çözümlerimiz, kaliteyi konfora çeviriyor. Hazır ofis;

  • Tüm mobilyaları, dekorasyonu ve teknolojik altyapısı hazır bir ortam sunar.
  • 7/24 erişebilir ve çalışabilirsiniz.
  • Prestiji yüksek bir iş adresine sahip olursunuz.
  • Ziyaretçileriniz ve misafirleriniz siz olmasanız da dilediğiniz şekilde karşılanır.
  • Kargolarınız ve postalarınız kabul edilir, dilediğiniz şekilde yönlendirilmesi yapılır.
  • Telefonlarınıza gelen çağrılar şirketinizin adıyla cevaplanır ve yönlendirilir.
  • Firmanıza özel telefon hattı ve cihazı sunulur.
  • İklimlendirme, elektrik, su, internet faturaları bulunmaz.
  • Tüm ofis ortamınız düzenli olarak temizlenir.
  • Yüksek hızda internet sunulur.

Bir ofisten beklediğiniz tüm ihtiyaçlarınıza, her şey dahil paket seçenekleri ile uygun maliyetli tek bir faturada sahip olabilirsiniz.

Paylaşımlı Ofisler Çok Daha Uygun Maliyetler Sunuyor

Ofis çözümlerimiz arasında yer alan paylaşımlı ofisler, hazır ofis hizmetlerimizin farklı firma ve çalışanları tarafından ortaklaşa kullanılması esasına dayanan ve ofis maliyetlerinde yüksek tasarruf sağlayan ofis çözümümüzdür. Paylaşımlı ofisler, yeni kurulan işletmeler, serbest olarak çalışan freelancerlar ya da küçük işletmelerin ofis ihtiyaçları için düşünülmüş, ofis konforundan ödün vermeden, erişilebilir bir prestij sağlıyor. Paylaşımlı ofisler, ofis giderlerinizin birden fazla firma ile paylaşılmasını sağlar.

Toplantı Odaları Kiralama

Firmanız personeli ile ya da diğer paydaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlamak için merkezi konuma ve yüksek konfora sahip toplantı odaları kiralama hizmetlerimiz, bir toplantı salonundan beklediğinizden çok daha fazlasını sunuyor. Gerekli teknolojik altyapıya sahip toplantı odalarımızı kiralamak için oluşan maliyetler, toplantı süreniz ve katılımcı sayınıza göre belirlenerek maliyet avantajı sağlıyor.