Üretim ve satış faaliyetinin gösterildiği birçok sektörde çalışanları her tür riske karşı korumaya yönelik tasarlanan iş elbiseleri bulunmaktadır. İş eldivenleri ellerin korunmasına yönelik olmazsa olmaz Güvenlik önlemlerinden birisidir. Farklı sektörlerde kullanılmak üzere üretilen birçok çeşit iş eldiveni bulunmaktadır. Universal iş eldiveni markası üstün kavrama özelliği ve güvenli kullanım imkanı ile birlikte en çok tercih edilen modellerin başında gelmektedir.

Universal iş eldiveni satın alabilmek için Eldiven Borsası sitesini tercih edebilirsiniz. Her türlü bakım ve montaj işlerinde, paketleme çalışmalarında, inşaat ve otomotiv endüstrisinde güvenle kullanabileceğiniz yırtılmaya ve aşınmaya karşı dirençli ondan bu ürünleri en uygun fiyatlarla online olarak satın alabilirsiniz. Aynı zamanda Yüksek ısıya dayanıklı eldiven özelliği ile iş güvenliği alanında güvenle tercih edebilirsiniz.

Lateks eldiven satın al

Lateks eldiven modelleri pudralı ve pudrasız çeşitleri ile Eldiven Borsası sitesinde satışa sunulmaktadır. Doğal kauçuktan üretilen lateks eldivenler hem ev ortamında gündelik yaşamda hem de çoğunlukla gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalarda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Doğal plastik olarak da bilinen bu modeller Yumuşak ve rahat kullanımı ile ellerinizin en iyi şekilde hareket etmesine olanak sağlamaktadır.

Lateks eldiven ihtiyaçlarınız için toptan satın alım yapmak istiyorsanız Eldiven Borsası sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada ihtiyacınıza yönelik her markaya ait lateks eldiven türlerini hemen satın alabilirsiniz.