Nakliyat ve ev taşıma işleri oldukça stresli ve masraflı telaşların başında geliyor, ancak bugün sizlere önereceğimiz evden eve nakliyat firması sayesinde hem çok uygun fiyatlara taşınacak, hemde hiç stres yaşamadan yeni evinize hızlı bir şekilde yerleşeceksiniz. Güven-taş nakliyatın sunduğu akıllı evden eve uygulaması sayesinde profesyonel bir şekilde alacağınız bu hizmet size eşsiz bir nakliyat deneyimi yaşatacaktır. Peki nedir bu akıllı nakliyat servisi? Bu sorunun cevabını firmanın ve uygulamanın sahibi Yakup Ünal'dan dinliyoruz.

Nakliyat Artık Günümüz Teknolojisi İle Buluşuyor

Firma olarak alt yapımıza ve gelişen nakliyat dünyasına oldukça önem veriyoruz. Özellikle yurt dışındaki lojistik gelişmeleri yakından takip ederek bu yenilikleri ülkemizde vatandaşlarımızın ev taşıma ihtiyaçlarında kullanıyoruz. Bu kapsamda son yıllarda en çok tercih edilen ve müşteriler açısından büyük avantaj sağlayan asansörlü taşıma sistemini artık standart hizmetlerimiz arasına aldık, böylece tüm müşterilerimiz bu kaliteli hizmetten yararlanabilecek. Sadece asansörlü taşımacılık tek başına yeterli değil, bunun yanı sıra sunduğumuz bir çok hizmet var bunların başında ise eşyaların sigortalanması geliyor. Müşterilerin eşyalarının onlar için ne kadar önemli olduğunun son derece farkındayız. Hem yönetim hemde taşıma personelimiz bunun bilince hareket ediyor Güven-taş olarak Allianz sigorta ile anlaşmamız sayesinde taşımacılık boyunca müşterilerimizin eşyalarını sigortalıyor ve bunla ilgili onlara gerekli resmi belgeleri veriyoruz. Tüm hizmetlerimizin yanı sıra müşterilerimize 2017 yılı itibari ile yeni bir hizmet daha sunarak Avrupa standartlarında evden eve nakliyat servisi veriyoruz. Bu hizmetin temel özellikleri ise maddeler halinde sıralayabiliriz.

Profesyonel Taşımacılık

Yaptığımız ön anlaşma akabinde akıllı cep telefonlarından takip edebileceğiniz sistem ile evinizi taşıyacak personelden tutun eşyaların yükleneceği aracın özelliğine ve izleyeceği yol güzergahına kadar bilgi sahibi olabiliyorsunuz. İster işinizde isterseniz mobil telefonunuzla bu takibi İnternet'in olduğu her yerden izleyebilirsiniz. Halkımız teknolojiye oldukça meraklı ve aktif olarak kullanıyor bizde bu nakliyat sistemini hayata geçirerek gerçek anlamda profesyonel taşımacılık hizmeti vermeyi hedefliyoruz.

Eşyalarınızı Dizayn Ediyoruz

Bize vereceğiniz öneriler doğrultusunda tüm büyük eşya ve mobilyalarınızı istediğiniz yere şık ve muntazam bir şekilde yerleştirerek taşınma sonrası iş yükünüzü hafifletiyoruz. Ayrıca nakliye araçlarında yer alan GPRS sayesinde anlık olarak aracımızı takip edebiliyorsunuz. Eski evinizdeki küçük montaj işlerini de ek bir ücret almadan söküp yeni evinize takıyoruz*. paketleme ve dizayn

Güler Yüzlü ve Deneyimli Personel Güven-taş'da

Bünyemizde çalışan tüm personellerimiz Güven-taş kalitesine ve markasına yakışan, verilen sorumluluğun farkında olan kişilerden oluşmaktadır. Çalışanlarımız gerekli tecrübe ve sertifikalara sahip olup sürekli kendilerini geliştirmektedir.

izmir evden eve nakliyat

Taşımacılığa Uygun Araçlar

Güven-taş filosunda bulunan tüm araçlar tamamen nakliyat ve taşımacılık için özel olarak dizayn edilmiştir, böylece eşyalarınız düzgünce istiflenip olası bir hasar önlenmiş olur. nakliyat araçları evden eve

(* montaj hizmeti klima, doğalgaz, şofben elektrikli aletler için geçerli olmayıp oluşan maddi hasarlar sigorta kapsamı dışındadır.)