Bilindiği üzere, instagram satılık hesaplar hangi alan üzerine hizmet verilecek ise takipçi özellikleri de ona göre belirleniyor. Örneğin; giysi satışı yapan bir butiksiniz ve yüksek takipçili hesap satın almak istiyorsunuz. Teknik olarak takipçilerinizin Türk olmalarını beklersiniz. Çünkü hitap edeceğiniz kesim Türk halkıdır. İleride işlerinizi farklı ülkelere yaymak isterseniz yabancı takipçileri de tercih edebilirsiniz fakat ilk olarak hedefiniz Türk takipçili hesaplardır. Bu anlamda da mantıklı olan Türk takipçili hesaplarımızı seçmeniz ve satın almanızdır.

Yabancı Takipçili Instagram Hesapları

Yabancı takipçili satılık instagram hesabı ile ilgili olarak da Sosyal Medya Hesap olarak siz değerli müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Bu anlamda yabancı dil bilginiz varsa, reklamınızı yabancı kişiler dâhilinde büyüterek daha fazla kesime hitap etmek istiyorsanız yabancı takipçili instagram hesap satın almayı deneyebilirsiniz. Ya da hem Türk hem de yabancı takipçilere hitap etmek istiyorsanız, yarı yarıya takipçilerin yer aldığı hesapları da tercih edebilirsiniz.

https://sosyalmedyahesap.com/ sitemiz üzerinden kolaylıkla satın alım işlemleri yapabilirsiniz.

Instagram Hesap Satın Aldıktan Sonra Takipçi Sayısı Düşer Mi?

Sosyal medya meraklıları instagram satılık hesaplardan aldıktan sonra çeşitli sorular ile boğuşabiliyorlar. Bunlardan biri de hesap satın aldıktan sonra takipçi sayısının düşüp düşmeyecek olması. Sosyal Medya Hesap olarak sizlere takipçi sayısı sabit, düşmeyen hesapların garantisini vermekteyiz. Eğer takipçi düşme gibi bir durum yaşanırsa diye de siz müşterilerimizin mağdur olmaması adına telafi garantisi de sunmaktayız.

Satın Alınan Instagram Hesabına Nasıl Giriş Yapılır?

Sosyal Medya Hesap üzerinden amacınıza uygun satılık instagram hesabı aldınız. Satın aldığınız hesaba nasıl giriş yapacağınız konusunda muallâktasınız. Yapmanız gereken tek şey 20 dakika beklemek. Destek ekiplerimiz satın alma işleminizden sonra sizlere fatura gönderir ve fatura gönderiminin ardından en geç 20 dakika içerisinde satın aldığınız hesabın kullanıcı adı, mail adresi, mail şifresi ve hesap şifresini sizlere ulaştırır. Sizlere de uygun fiyata kaliteli hesap ve kurumsal satın alma işlemlerinin keyfini sürmek kalır. Türk, yabancı her türlü yüksek takipçili ve kaliteli instagram hesabı satın almak için sitemizi inceleyebilir ve bizlere ulaşabilirsiniz.

Profesyonel destek için sosyalmedyahesap.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.