Bina ve daireler içerisinde yaşadığınız kötü kokuların sebebi su tesisatı giderleri olabilir. Ülkemizde şehir çalışmalarına rağmen giderlerin küçük ve düzenli olarak temizlenmemesine rağmen gider problemi çok sık yaşanıyor. Mutfak ve lavoba giderlerinde yaşanan tıkanıklıklar kötü kokuların artmasına neden olabilir.

 Genellikle boruların tıkanıkları peçete, yemek artıkları, kir ve yağdan dolayı birikintiler oluşur. Zaman içerisinde boruların tıkanması üzerine lavobalarda suların geri bastığını görebilirsiniz. Bunun için düzenli olarak su tesisatı ile ilgili boruları temizletmelisiniz.

 Geçtiğimiz aylarda lavoba giderlerinin tıkanması üzerine yaşadığım kötü koku ve su tesisatını kullanamama durumumdan dolayı eski yöntemler ile çalışan su tesisatçılarına güvenemiyorum. Tıkalı kanal açma problemim için başvurduğum birkaç su tesisatçısı evimde çalışmalar yapmasına rağmen problemi çözemediler.

 Kayıkçı Tesisat ile tanıştıktan sonra tıkalı kanal açma veya su tesisatı giderleri ile yaşadığınız tüm problemler için firmaya başvurabilirsiniz. Hızlı ve deneyimli ekip personelleri ile kısa süre içerisinde tıkalı giderlerimi açmayı başardılar. Bina veya dairelerin tıkalı kanallarını tespit ettikten sonra klasik yöntemler yerine teknoloji ile çözmeyi başardılar.

 Lavoba giderlerinin bulunduğu bölgeleri kırmak yerine robot makineler ile kısa süre içerisinde tıkalı kanalı açmayı başardılar. Kanalların durumu tespit edildikten sonra robot makineler ile önce kirler su ile yumuşatılıyor. Robot makineler ile yumuşatılma işleminin ardından kirler vakumlanıyor. Bu sayede tıkalı giderleriniz kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuluyor.

 Kayıkçı Tesisat'ın hızlı ve güvenilir personellerinin önerdiği tavsiyeler sonrasında tekrar kötü kokular ile karşılaşmadım. Özellikle binaların genel olarak kanalları tıkandığı zaman evinizde oluşan kötü koku yüzünden durmak istemeyeceksiniz. Bunun önüne geçebilmek için profesyonel ekiplere düzenli olarak tıkalı kanallarınızı temizletmelisiniz.

 Kayıkçı Tesisat, su tesisatı ile yaşanan tüm gider ve tıkanıklık konusunda yaşadığınız problemleri çözüme kavuşturuyor. Hassas çözüm odaklı stratejisi sayesinde kısa süre içerisinde yaşanan problemleriniz uzun bir süre tekrar etmiyor.