TEPE HOME, YENİLENEN MARKA İMAJI İLE ŞİMDİ DE SKYLAND HOM DESIGN CENTER’DA!

Türkiye’de tasarım mobilyaları, geniş ürün yelpazesi ile tüketicinin beklentisini karşılamaya yönelik hizmet veren Tepe Home, İstanbul’un yeni dekorasyon merkezi Skyland HOM Design Center’da en yeni mobilya koleksiyonları ve tamamlayıcı aksesuar seçeneklerini tüketici ile buluşturuyor.

Yenilenen imajı, fark yaratan ürün portföyü ile mimar ve tasarımcıları da hedefleyen marka; tüketicinin yükselen beklentilerini karşılama stratejisi ile gelişmeye ve yeni satış noktaları açmaya devam ediyor. Yaratıcı ve kaliteli çözümler sunma anlayışı ile hareket eden Tepe Home, özgün tasarım yönünü güvenilir ve güçlü imajı ile bütünleştiriyor. Global trendlerin özgün stillerle bir araya geldiği koleksiyonlar, yeni hizmet anlayışı ve konsept farkı ile Skyland HOM Design Center’da açılan Tepe Home mağazasında alışverişi ayrıcalıklı bir deneyime dönüştürüyor.

Müşteri odaklı yaklaşımı ile geçmişten bugüne inşa ettiği güven veren ve kaliteyi yansıtan duruşunu yeni yüzü ile daha ileriye taşıyan Tepe Home; özenle tasarlanan Modern, Country ve Art Deco koleksiyonlarını bütünleyici aksesuar seçenekleri ile birlikte sunuyor. Skyland HOM Design Center’da 1.300 metrekarelik alanda hizmet veren marka, sadece evini yenilemek isteyen dekorasyon severlerin değil aynı zamanda mimar ve tasarımcıların dünyasına da çözüm odaklı, fonksiyonel ürünler sunuyor. Tepe Home yeni mağazalarıyla; mekânları özgün tasarım, stil ve kalite ile buluşturmaya devam edecek.

KISACA TEPE HOME

Tepe Mobilya 1969 yılında Sayın Prof. Dr. İhsan DOĞRAMACI öncülüğünde, Bilkent Holding’ bağlı olarak operasyonlarına başlamıştır. Tepe Mobilya ürünleri ile çeşitli ev dekor kategorilerinin tüketiciye sunulduğu Tepe Home Mağazaları ise 1997 yılında ülkemizde mobilya ve ev aksesuarı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ilk ve en büyük mağazalar zinciri olarak kurulmuştur. Tepe Home, 50 yıllık sektör deneyimini dünya trendleri ile harmanlayan, sektörü yönlendiren ve büyüten bir sanayi ve perakende şirketidir. 60,000 m2 alan üzerinde kurulmuş olan ve dünya standartlarında üretim yapan tesisleri ile Türkiye genelinde toplam 16 noktada; 45,000 m2‘nin üzerinde satış alanında; 5.000’in üzerindeki ürün çeşitliliği ile hizmet vermektedir.

TOMRUKTAN SANATA

Ham maddenin işlenmesinden nihai ürünlerin dağıtımına kadar tam entegre yapılanan Tepe Home, üstün deneyim ve uzmanlığını yenilikçi ve yaratıcı tasarımlarla yaşam alanlarına taşımaktadır. İçten dışa kalite prensibiyle operasyonlarını sürdüren Tepe Home, bütüncül ve mükemmeliyetçi yaklaşımı ile mobilya-dekorasyon sektöründe öncü kimliğini koruyarak örnek teşkil etmektedir.

Özellikle kentsel dönüşüm ve karma yaşam projelerinde, rezidanslarda ve stilleri ile fark yaratmak isteyen tüm konutlar için global yeniliklerden ilham alınan ve mekan çözümlerine odaklı estetik, konfor, kalite ve ışıltılı tasarım arayışları ile oluşturulmuş yepyeni Tepe Home koleksiyonları ile yaratıcı çözümler sunulmaktadır.

Tepe Home Mağazalarında; yemek ve yatak odaları, oturma grupları, TV üniteleri, bahçe mobilyaları, genç odası takımları, en trend ve tamamlayıcı aksesuar koleksiyonları ile bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik geniş bir ürün gamı yer alıyor. Country, modern ve art deco çizgilerinin farklı yüzey çeşitliliği ile kombinlendiği eşsiz tasarımlar tek bir mekânda ve konsept mağazacılık anlayışı ile sergilenmesi ile dekorasyon severler birçok alternatifi bir arada bulabiliyor. Çağdaş ve sofistike yaşam alanı grubunda, kentsel sadelik metalin ışıltısı ve ahşabın doğallığı ile birleşiyor. Klasik ve modern anlayışın sentezlendiği grupta, mekânlara stil ve derinlik kazandıran klasik çizgiler modern yorumlar ile buluşuyor. Masif ahşap ile doğal görünümlü country modellerle geçmişten bugüne modernize edilerek lüks bir görünüm kazanan tasarımlar tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Tepe Home markasının yarım asırlık deneyimi; tasarım ve AR-GE gücü; entegre endüstriyel kapasitesi ve ölçek ekonomisine sahip üretim tesisleri; perakendenin yanı sıra turizmden havaalanlarına, sağlık kurumlarından ofis ve konut projelerine, mağazacılıktan eğitim yapılarına kadar birçok alanda yer aldığı projeye başarı ile imza atmasını sağlamaktadır. Tepe Home, dekorasyon severlerin yaşam tarzlarına yönelik zengin çeşitliliği ile büyümeye ve operasyonlarını daha ileriye taşımaya devam etmektedir.

Skyland HOM Design Center
Adres:
 Huzur Mah. Cendere Cd. No: 114 Mağaza no:67-68 Sarıyer / İstanbul
Çalışma saatleri: 10:00-20:00