Telefonlar bireylerin gündelik hayatında en çok kullandıkları teknolojik aletlerin başında gelir. Akıllı mobil cihazlar kırılmaya ve zarar görmeye çok yatkın olduklarından cihazların koruma altına alınmaları dışarıdan gelecek her hangi bir darbe sonrasında zarar görmelerinin önüne geçer. Bu aksesuarların başında cam ekran koruyucu gelmekle birlikte hemen her markanın modeline ait olan ürünlere firmanın web sitesi üzerinden erişim sağlanabilir.

 

Ürünler          

Telefonların kişiselleştirilmesi ve çeşitli donanımlar ile daha verimli bir şekilde kullanılabilmesi adına ilkemmobil.com.tr web sitesi üzerinden birçok markanın ürününe erişim sağlanabilir. Bu ürünler arasında kılıflar, şarj aletleri, ekran koruyucular, kulaklıklar, kablolar, genel ürünler ve powerbankler yer almaktadır. Ürün çeşitliliği firma bünyesinde oldukça fazla olmak kaydı ile birçok ürün üzerinden renk seçeneği de bireyin kendi doğrultusunda tercih edeceği şekilde düzenlenmiştir.

Ürün Satın Alma

Firmanın web sitesi üzerinden güvenilir bir şekilde ürün satın alımı yapılabilmektedir. Üyelik açılarak alınacak olan ürünün sepete atılması ve daha sonrasında da ödeme yöntemlerinden bir tanesinin seçilerek SSL sertifikası ile güvenilir bir şekilde alışveriş yapılması mümkün olur. Silikon ekran koruyucu gibi birçok ürüne hem kaliteli hem de uygun fiyat üzerinden firma aracılığı ile erişim sağlanabilir. Aynı zamanda kullanıcıların iletişim bölümünde yer alan telefon numarası ile direk firma ile iletişime geçebilmesi mümkündür.

https://www.ilkemmobil.com.tr/