Facebook Hesap Silme :

            Tüm dünyadaki en çok bilinen sosyal paylaşım siteleri arasında yer alan facebook, istediğiniz her an paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir platform olmaya devam ediyor. Ancak yine de sıkılıp facebook hesabınızı silebilme şansını sahipsiniz. Facebook silme işlemini yaptıktan sonra hesabınızı tekrar geri alma şansınız bulunmamaktadır. Bu nedenle iyi düşünüp karar vermenizde yarar var.

 Wifi Şifresi Öğrenme:

            Kurulumdan sonra modem şifresini unuttuysanız eğer bunun için şu adımları takip edebilirsiniz;

 - Ağ ve paylaşım merkezini açıp sağ üstteki bağlantılar seçeneğine tıklayın.

 - Çıkan sayfadaki kablosuz özelliklere tıklayın.

 - Sol üstteki güvenlik sekmesine tıklayın, sonrasında gelen sayfada şifrenizi göreceksiniz. Şifreyi görünür hale getirmek için karakterleri göster yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin.

 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri :

            Operatörünüzle sorun yaşadığınızda ya da başka herhangi bir ihtiyacınızda Türk telekom müşteri hizmetleri servisine kolayca bağlanabilirsiniz. Müşteri yetkilisine beklemeden bağlanmak için 444 1 444 numarasını arayın. İngilizce devam etmek isteyenler için 9 tuşuna basın denildiğinde bekleyin ve sırayla 1 - 1 - 0 tuşlarına basın. Artık sizi müşteri temsilcisi ile görüşmeniz için sıraya alacaklardır.

 TL Simgesi Yapma :

            TL simgesi yapabilmek için sırayla Alt Gr + T tuşlarına basabilirsiniz. Bunun dışında kopyala yapıştır yöntemi ile de TL simgesini kullanabilirsiniz.

 http://teknozum.com/