Yemeklerin sıcak tutulması ya da soğuk tutulması kısmında da kullan at yemek kapları oldukça işe yarar. Tek kullanımlık ürünlerin ne kadar önemli olduğu yapılan çalışmalar ile birlikte ispatlanmış bir durumdur. Doğaya zarar vermeyecek materyallerden üretilmiş olan kullan at yemek kapları yüzde yüz hijyenik ortamda gıda ürünlerinin saklanmasına olanak tanır. Bunun yanı sıra bardaklar ve tabaklar dışında plastik olan çatal ve kaşık ürünleri de yine en fazla tercih edilen tek kullanımlık ürünlerdir. Kraft ürünler kendisine ait bir yapıya sahiptir kolay katlanabilir ve şekillenebilir. Aynı zamanda kolay yıpranabilen bir yapıya sahip değildir. Bu nedenle rahatlıkla kullanım yapılabilecek şekilde tasarlanmış özel ürünlerdir.

Aynı zamanda farklı renklendirmesi seçenekleri ile birlikte karşımıza çıkan baskılı kraft çanta çeşitleri uygun fiyatlı olarak Zirve Kullan At sitesi tarafından sağlanmaktadır.

Kullan At Ürünleri İçerisinden Baskılı Kraft Çanta

Baskılı kraft çanta modelleri kendisine özel yapıları ve yumuşak dokuları ile birlikte özellikle hediye paketlerinde tercih edilen ürünlerdir. Suya dayanıklıdır ve farklı boyutlara sahiptir. Bunun yanı sıra kraft pencereli doypack ürünleri 1000 adet olacak şekilde toplu bir işleminin gerçekleştirilebilmesi için özel kurutulmuş ürünlerdir. Aynı zamanda toplu alımlarda 2000 adet ya da 5000 adet gibi özel olan ürünlere de yine Zirve Kullan At sitesi aracılığı ile internet sitesinden ulaşmak mümkün olmaktadır.