Tecrübesi ve bilgisi ile müşterilerine tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, kısa adı ile tmgd hizmeti sunan firma çevreyi, kaynakları ve insanları koruma görevini üstlenmektedir. Dış kaynaklara bağlı kalmadan en iyi şekilde destekleme amacı ile kurulmuş olan firma avrupatmgd.com web sitesi üzerinden hizmet vermekte ve firma yetkilisine iletişim bölümü üzerinden bağlanılabilmektedir.

 

Hizmetler

Firma üzerinden alınabilecek hizmetler arasında; tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı (tgmd), tehlikeli madde faaliyet belgesi danışmanlığı (tmfb), tehlikeli madde faaliyet belgesi muafiyet hizmeti (tmfb), tehlimeli madde güvenlik danışmanı muafiyet belgesi (tmgd), akasyakıt istasyonları tmgdk muafiyet belgesi bulunmaktadır. Müşterilerinin gerekli belgeleri alabilmeleri adına çalışmaları düzenleyen ve uygun prosedürleri hayata geçiren firma aynı zamanda danışmanlık hizmeti de verir. Belgelerin dökümanlarına firmanın web sitesi üzerinden erişim sağlayabilmek mümkün olur.

Tehlikeli Maddeler

Mevzuat tarafınca belirlenmiş olan tehlikeli maddeleri müşterilerinin bilgisine açık bir şekilde sunan firma bu konuda tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetini mevduat doğrultusunda vermektedir. Gazlar, patlayıcı madde ve nesneler, alevlenir sıvılar, kendiliğinden yanmaya yatkın maddeler, alevlenebilir katı maddeler, yükseltgen maddeler, su ile temas halinde alevlenebilir maddeler, zehirli maddeler, organik peroksitler, bulaşıcı maddeler, radyoaktif malzemeler, aşındırıcı maddeler ve muhtelif tehlikeli maddeler mevzuat tarafından belirlenmiş tehlikeli maddeler sınıfına girer. Firma da bu maddeleri konu alan her alanda sektörel baz içerisinde danışmanlık hizmeti verir.

avrupatmgd.com