Dünya genelinde ve ülkemizde takım tutma sevdası oldukça fazladır. Herkesin tuttuğu takım başkadır. Milli maçlarda ise herkes tek yürektir. Anlamlı sözler içerisinde takım sevdasına da yer verilmiştir. Maçlarda slogan haline gelmiş özlü sözler ile takımına olan duygularını ifade etmek isteyenler için özel olarak hazırlanmış içerikler mevcuttur. Kalbim City taraftar sözleri kategorisi tuttuğu takıma olan bağlılığını her platformdan yaymak isteyenler için itina ile hazırlanmıştır.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon Spor, Rize Spor gibi hangi ligde olursa olsun büyük olsun küçük olsun her takım taraftarın bu platformdan faydalanabilir. En güzel sözler ve taraftar repliklerinizi yorumlarda paylaşabilir ve paylaşılanlara yorum yapabilirsiniz.

Yazılan Sözler Kaderimizdir

Site içerisinde bulunan tüm özlü sözler herksin hayatından bir alıntıdır aslında. Yazılan, kaleme alınan, yorumlanan her sözün içeriğinde tarih kokar. Yaşanmışlıklara özgü yazılmış sözlerdir. En güzel sözler arşivi oluşturulurken yorumlara açık olması da zaten bu yaşanmışlıkların bir göstergesidir. Hem paylaşılanları okuyabileceğiniz hem de kendi paylaşımlarınızı yapacağınız sitede istediğiniz konu başlıklarında sözlere ulaşabilirsiniz.

Kendinize etkileyici mesajlar konusunda güvenmiyorsanız siteden yardım alabilirsiniz. Sitede istediğiniz başlıklar için sözlerden bulup paylaşım yapabilirsiniz. Kendi bildiğiniz sözleri yazarak başkalarının faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Sadece mail bilgilerinizle abone olarak güncel bilgilerden haberdar olabilirsiniz. Kalbim City sitesinden en keyifli sözlere ister resimli isterseniz de resimsiz olarak ulaşabilirsiniz.